Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Távozik a TV2 program- és hírigazgatója

Közös megegyezéssel, 2015. február 17-ével távozik a TV2 Csoporttól György Bence program- és hírigazgató.
A szakember először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a Hírigazgatóságon, később szerkesztőségvezető, 2010. január 1-től az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt. Irányítása alatt a Tények Magyarország első számú hírforrásává, később piacvezető hírműsorává vált. György Bence 2014. február 1-től töltötte be a TV2 program- és hírigazgatói posztját.

György Bence távozását követően átalakul a Program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként Shadia Nugud vezetésével létrejön a Tartalom és kreatív igazgatóság, mely a Programstratégiai, a Kreatív, az Akvizíciós és a Marketing osztály működését fogja össze.

György Bence
György Bence

A TV2 Csoport új tartalom és kreatív igazgatója, Shadia Nugud több mint tíz éves, nemzetközi médiában megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Különböző pozíciókat betöltve dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012 – 2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom és kreatív igazgatói pozíciót töltött be, felelve a Nickelodeon portfólióhoz tartozó orosz, balti államokbeli, ukrán, közép-kelet európai és izraeli érdekeltségekért.

A Tartalom és kreatív igazgatóság létrejöttével egy időben a TV2 Csoport tulajdonosai, ügyvezető igazgatói, Yvonne Dederick és Simon Zsolt közvetlen irányítása alatt, Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fölszállott a páva: rekordjelentkezés a harmadik évadban

Meghosszabbítja az MTVA a jelentkezési határidőt. Tovább olvasom