Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Tátva maradt a szánk - 2008 furcsaságai

Terhes lett egy férfi, feltalálták a bugyiba rejtett nyomkövetőt. A világ idén is okozott meglepetéseket.

NIGÉRIA - Nyolcvankét feleségétől vált el, hogy betartsa a törvényt

Egy 84 éves nigériai férfi - hogy elkerülje az országból való kitiltást - beleegyezett, hogy 86 felesége közül 82-től elválik, hogy betartsa az iszlám törvényét, a saríát, amely csak négy feleséget engedélyez. A férfi ellen halálbüntetést is kilátásba helyezett az egyik legfőbb iszlám tanács, ha nem tartja be a törvényt.

EGYESÜLT ÁLLAMOK - A terhes férfi

Kislánynak adott életet egy 34 éves amerikai, aki részben már férfivá operáltatta magát. Thomas Beatie a törvény szerint férfi, de meghagyta női nemi szerveit, amikor átoperáltatta a mellét és szteroidos kezelésen esett át. Nagy visszhangot váltott ki áprilisban, amikor bejelentette a terhességét.BRAZÍLIA - Találj meg, ha tudsz!

A brazíliai fehérneműpiac legújabb divatja egy szexi míderbe rejtett helymeghatározó készülék, amely segítségével a férfiak "lokalizálhatják" oldalbordájukat. A találmányt a feministák máris a női függőség régi mintájához való visszatérésnek tekintik. Ára a GPS típusától függően 800-1100 dollár között mozog.

GÖRÖGORSZÁG - A légiirányító alszik, a repülőgépek köröznek

Két, leszálláshoz készülődő repülőgépnek addig kellett köröznie egy kis görögországi repülőtér felett, amíg a légiirányító fel nem ébredt. A pilótákat megkérték, körözzenek a sziget körül, a repülőtér igazgatója pedig telefonált a légiirányító kollégájának. Félórás várakozás után mindkét gép biztonságosan leszállhatott.

CANADA - Szórakozottság

Az ausztráliai Sydney helyett a kanadai Új-Skócia tartomány azonos nevű városkájában találta magát egy szórakozott argentin turista. Rozanes Torres Aguero Buenos Aires-i lakos az ausztráliai nagyvárosba akart repülőjegyet foglalni, s csak akkor vette észre tévedését, amikor már közel járt a "célhoz".

LENGYELORSZÁG - Részeg sorompóőr

A varsói rendőrség őrizetbe vett egy sorompóőrt, aki a lengyel főváros egyik elővárosában azzal szórakozott, hogy a sínekre érő kocsik előtt zárta le a sorompót. A rendőrséget a megrémült autósok riasztották. A nő, akinek több mint 3 ezrelékes volt a véralkoholszintje, azzal indokolta tettét, hogy előző nap ünnepelte születésnapját.

Olvasóink írták

  • 1. b.zoli 2008. december 29. 13:00
    „:) szép mondhatom”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Büntetlenül pornóznak az utcán

A pénzbüntetés sem riasztja vissza azokat a filmeseket, akik pornójeleneteket forgatnak Budapest… Tovább olvasom