Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

Tatár Csilla fizet, ha mégis perel a TV2

Csilla január 24-én lép műsorvezetőként élőben A Dal színpadára. Komoly perre számíthat, ha volt csatornája, a TV2 valóban milliós kötbért követel tőle szerződésszegésért.
Tatár Csilla egy hete dolgozik új munkahelyén, az MTVA stúdiójában. Nem teljesen ismeretlen számára ez a közeg, sok új kollegájával dolgozott már együtt korábban is.

- Hosszú évek óta most érzem először, hogy tudok egy mélyet szippantani a friss levegőből. Az életemből eltűnt az állandó nyomás, a stressz, és kiegyensúlyozott, harmonikus hétköznapok vették át a helyét - mondta el a Borsnak Csilla.

- Valahogy most minden olyan tökéletes, kicsit tartok attól, hogy ez vihar előtti csend. Bár tudom, nem szabad ilyenekkel foglalkoznom, inkább élveznem kell a boldogságot - tette hozzá.

Elmondta, azzal, hogy A dal műsorvezetője lehet, egy álma vált valóra.

- Az utóbbi időben sok kapcsolatomat a helyére tudtam tenni. Volt, akiben csalódtam, volt, aki igazán barátnak bizonyult. Más szemmel tekintek már sok emberi kapcsolatomra, és rájöttem, hogy vannak a kollégák, a jó kollégák és a barátok - mesélte volt munkatársairól.

Arról is írtak a lapok, hogy komoly perre számíthat, ha volt csatornája, a TV2 valóban milliós kötbért követel tőle szerződésszegésért.

- Míg január 24-én nem lépek élőben A Dal színpadára, addig a TV2 semmit nem lép. Miután lemegy az adás, lehetséges, hogy kötbért követelnek majd, ez azonban egyelőre még a jövő zenéje. Hogyha esetleg úgy alakul, természetesen kifizetem az összeget.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levadászta várandós felesége gyilkosát

Egy egytonnás krokodil terrorizálta egy kicsiny falu közösségét a kelet-afrikai Ugandában. Tovább olvasom