Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

Tatár Csilla chips helyett bogyót nassol

A csinos műsorvezető a spanyol oliva híve.
Nyaralás közben, vacsorára, nassolás helyett, Tatár Csilla a spanyol olivában hisz. A csinos műsorvezető egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére előszeretettel fogyasztja az olívabogyót.

Tatár Csilla kényesen figyel egészségére és alakjára, ennek ellenére nem veti meg a finom falatokat. A műsorvezető megtalálta a tökéletes megoldást, olivabogyót fogyaszt akár köretként, akár csak úgy önmagában, ha egy kis nassolásra vágyik. Az olivabogyó telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely a szív-és érrendszer egészséges működéséért felel, emellett E vitaminban rendkívül gazdag, ami természetes antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a sejtöregedést. 5%-os rosttartalma miatt pedig az emésztőrendszer működését is segíti.

„Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót, ha tengerparton nyaralok, csak ezeket fogyasztom. Köretként pedig elengedhetetlen kellék hozzájuk az olivabogyó, amit soha ki nem hagynék" – mesélte Csilla.



„Salátában, fűszerek nélkül könnyű marinádként elkészítve, odavagyok érte. Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, amelyek akár 450-550 kalóriát is tartalmaznak, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és egy tál natúr spanyol olivabogyót, amelyből 10 gramm mindössze 150 kalóriát tartalmaz  – ez számomra a tökéletes nassolni való"  - tette hozzá a Mokka műsorvezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megette egy nő arcát a kannibál buszsofőr

Újabb kannibál támadás történt, ezúttal Kínában. Tovább olvasom