Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Tánctudás nélkül lett tánctanár Dukai Regina és Iszak Eszti

Ismeretlen vizekre evezett hazánk két szépsége, Dukai Regina és Iszak Eszti. A lányok úgy döntöttek felcsapnak tánctanárnak, debütálásuk pedig jól sikerült.
Ismeretlen vizekre evezett hazánk két szépsége, Dukai Regina és Iszak Eszti. A lányok úgy döntöttek felcsapnak tánctanárnak, debütálásuk pedig jól sikerült: több száz fiatalt táncoltattak meg. Noha az ember azt gondolná, mi sem egyszerűbb a táncnál, Eszternek és Reginának mégis fejtörést okozott a koreográfia betanítása, mert hogy állításuk szerint hadilábon állnak a tánccal.

- Pozitív személyiség vagyok, ezért azt mondanám, hogy egy igazi táncos veszett el bennem! Mivel gyerekkoromban jártam népi táncra, ezért a jobbra, balra lépegetés nagyon jól megy, sőt, ha meghallok egy ütemes számot, akkor azonnal elkezdek táncolni, de a tudományom itt meg is állt. Azt hiszem maradok inkább a mikrofonnál! - nevetett Regina, aki elárulta, focista párjával szívesen táncra perdül akár a konyha kellős közepén is.

Fotó: Meridian Media
Fotó: Meridian Media

- Nem tudja senki, de amikor találkozunk a párommal, az az első, hogy megcsókol és elkezdünk keringőzni. Olyankor még az sem zavar bennünket, hogy ki lát! Megmondom őszintén kicsit feszélyezve érzem magam amikor táncolni kell, ezért kapóra jött a Lipton Ice Tea A Nagy Közös Tánc próbája. Abban bíztam, hogy mivel több százan táncolunk együtt sikerül ellazulnom. És sikerült is! Nagyon jól éreztem magam! - mondta el a gyönyörű énekesnő, aki elárulta, hogy egy össznépi "flashmob" megmozdulásra készülnek.

- Külföldön jobban elterjedt már ez a táncos mozgalom. Egy megbeszélt helyen, jelen esetben szeptember 3-án 15 órakor a Vörösmarty téren hirtelen a semmiből összegyűlik több száz vagy több ezer ember, eltáncolják ugyanazt a koreográfiát, majd mindenki megy a dolgára. A Facebookon lehet regisztrálni a próbákra. Akkor sincs baj, ha valaki nem tud eljönni, a Légy Pozitív oldalon oktatóvideók is vannak - árulta el Regina, akinek pillanatnyi kolléganője, Iszak Eszter is bevallotta, hogy fenntartásai vannak a táncparketten. A műsorvezető a TV2 A Nagy duett című műsorában bebizonyította, hangja van, és bizony a ritmust is eltalálja, noha ő egyáltalán nem így gondolja.

- Szerintem én és a ritmus két külön fogalom vagyunk. Valahogy nem találjuk meg egymást - mondta nevetve a gyönyörű modellből lett műsorvezető. - Most mégis igyekeztem megtanítani ennek a rengeteg embernek a megadott koreográfiát, amelyet a Facebookról is meg lehet tanulni. Tánctanárnak viszont nem mondanám magam, mert ahhoz táncolni is tudni kéne! - vigyorgott a Viva műsorvezetője, aki bevallása szerint nehezen tanul koreográfiát, ezért büszke magára, és a tömegre, hogy sikerült elsajátítaniuk minden egyes lépést, amelyet majd szeptember 3-án 15 órakor a Vörösmarty téren mutatnak be.

Olvasóink írták

 • 8. N.G 2011. augusztus 19. 13:49
  „Én ismerem Reginát! Nem a médiából! Hanem már általános iskolából! Énsem szeretem a zenéit! De egyet tudok hatalmas jó hangja van, több iskolai rendezvényen is hallottam énekelni például nagyon gyönyörűen előtudja adni Whitney Houston-tól I will always love you számot. És ez csak egy a sok közül amúgy meg médiát kifelejtve szerintem meg egy aranyos kedves csajszi! Az hogy ő befutott a médiába szerintem meg neki a szerencséje. Nem irigylem tőle, de aki irigyli annak sincs késő próbálja meg ő is!”
 • 7. bojtár 2011. augusztus 19. 12:22
  „EZEK A STAROK csak eszük annyi van mint egy marék ziznek”
 • 6. Infamous 2011. augusztus 19. 12:00
  „hááát ezek a cölöbök aztán mindenhez értenek! lányok sokat járnak Dubai-ba, biztos onnan hozzák a szakismeretüket...”
 • 5. pgeri11 2011. augusztus 19. 10:27
  „idő kérdése és eszükbe jut kipróbálni az itt oly népszerű Dubai-ozást is. Ahhoz biztos nagyobb előképzettségük van...”
 • 4. Contar 2011. augusztus 19. 08:13
  „A lábbeliket nézve csak a fotó kedvééért álltak be mozogni!”
 • 3. alekinyo 2011. augusztus 19. 06:42
  „hogy nem szakad le a mennyezet a Dukai Reginára... ekkorákat hazudni... bár régebben nyilatkozta,hogy a szüleitől hozta a "jó" példát... csak ne ismerném őket személyesen!”
 • 2. didi7 2011. augusztus 18. 21:53
  „Ezt, azért kicsit szégyenletes dolognak tartom! Kik is Ők valójában? És miért is olyan nagy emberek, hogy az egész ország közszereplői legyenek? SP? Vagy a Fluór "szutykokkal együtt ilyen emberekkel van tele a média! Nem lenne ildomos egy kicsit a szó szerinti kultúrával foglalkozni? Én elhiszem, hogy ezekre a "sztárokra" harapnak az az agyilag kissé sekély emberek, de van ebben az országban, ahonnét a világ szürke állományának (gyengéknek!!!! - agyának) a nagy része származik "pár" olyan ember is, akiknek ez nem elég!!!! Nem butítani kell a népet!”
 • 1. miracle 2011. augusztus 18. 19:11
  „Ezek a trottyos gatyák, szörnyű!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorúbb vallási korlátozások világszerte

A világ lakosságának harmada él olyan országokban, ahol a vallási kötötségek egyre erősebbek, mely a nőket is hátrányosan érintheti. Tovább olvasom