Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Tánc világnapja - Jegyeket nyertek a győri előadásra!

Nyerteseink

Fodor József
Világos Szilárd
Kokas Mónika
Gazdag Eszter
Láng Bernadett
Pázler Krisztián

Nyerteseinket e-mail-ben értesítettük. Gratulálunk!

A Tánc Világnapja alkalmából – Jön az LDT, vagyis a Life Dance Theater

Győr egy igazán üdítő, vicces és igencsak ötletes tánc előadást lát vendégül.

A játék menete

Az LDT győri előadására 6 darab páros jegyet sorsolunk ki.

Nincs más dolga, mint válaszolni 2 kérdésre.

Megfejtéseket április 22-ig várjuk, a nyertesek névsorát április 23-án közöljük, és a nyerteseket e-mailben értesítjük.

A helyes válaszokat a jatek@kisalfold.hu e-mail címre várjuk, a tárgy mezőbe írják be: LDT.

Kérdéseink

1. Mi az LDT rövidítés?
a - Légy Dinka társulat
b - Ló, Dinó, Teve
c - Life Dance Theather

2. Mi a címe a győri előadásnak
a - Kő, papír, holló
b - Táncol a világ!
c - Irodabirodalom

Győr végre az első.
Az ötlet már két éve megszületett, de a hazai premier csak 2012. december 17.-én volt látható Budapesten. A külföldi előadások után a hazai turnét a Tánc Világnapja alkalmából Győrben kezdi az együttes.

Napról napra hallhatunk újabb és újabb tánc előadásokról, amelyek mindig valami újat valami érdekeset ígérnek, de amikor elmegyünk és megnézzük a darabot, akkor az esetek nagy részében a kortárs művészet dramatikus vagy talán kicsit érthetetlen előadásaira jutottunk el, ez persze nem baj DE!!! Mit csináljon az, aki valami vicces, üdítő és igazán rólunk szóló, érthető előadást szeretne látni. Hát tessék! Itt a Life Dance Theater. A Kováts Gergely Csanád és Rába Diána által vezetett társulat pillanatok alatt meghódította a közönséget. Hogy miért, mert az ember szeret nevetni, szereti jól érezni magát, szereti, ha egy előadásról még napok múlva is tud beszélgetni a barátaival.

Az LDT ezt kínálja nekünk. Felhőtlen szórakozás profi táncművészek előadásában. Csanád a Magyar Állami Operaház, míg Diána a Győri Balett sorait erősítette sokáig. A két táncművész Székesfehérváron dolgozott együtt először. A további táncművészek pedig egy igen komoly válogatás után kerülhettek be ebbe a fantasztikus társulatba. Elkészült, tehát a rólunk szóló, előadás az IRODABIRODALOM.A legutóbbi felmérések szerint csak Győrben több mint 30 ezer irodista dolgozik, akik nap, mint nap megküzdenek főnökükkel, a postással, a futárral, a könyvelővel stb.. és persze a titkárnővel. Ki ne szeretné végre kívülről is megnézni a ezt „káoszt" ??? A jelmezek, a díszletek, a zene, a vetítések, és a kellékek is mind mind segítenek bennünket abban, hogy jó kis este legyen ez.

A lényeg, hogy egy 50 perces előadás született, amely végre hűen tükrözi az irodai napi történeteket, na persze egy kicsit eltúlozva. Az előadás 2013. április 28-án este 19 órakor lesz látható a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ színpadán.Jegyek a helyszínen (Bartók Béla Megyei Művelődési Központ ), a Tourinformban vagy a Kisalföld Szerkesztőségében és a jegy.hu oldalon vásárolhatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kismamákat vár az Operaház

Az anyák napját megelőző szombaton KismaMatiné címmel rendeznek előadást az Operaházban, amelyre 300… Tovább olvasom