Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Támadásba lendül Damu Roland?

Újra beszélni a nemi erőszakról? Ez várhat Vajna Tímeára? Ha ugyanis Damu Roland valóban perújítást kér, ezt akár el is érheti. Mást aligha.
Roland leülte a börtön­éveket, és most, hogy kijött, támadásba lendül. A színész az RTL Klub csütörtöki adásában jelentette be, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, ha addig él is, tisztára mossa a nevét - írja a Bors.

Damu perújítást szeretne, hogy bebizonyítsa, nem történt nemi erőszak. Roland ügyvédje óvatosan nyilatkozott.

– Roland talán nem pontosan fogalmazott. Mindennap beszélünk, de erről a tervről én csak most értesültem. A perújításhoz új bizonyíték kell, de erről bővebben most nem beszélnék. Szerintem Roland arra gondolt, hogy egyfajta személyes igazságtételt szeretne. Azt akarja, hogy tudja a társadalom, ő nem bűnöző – mondta dr. Sebestyén Tamás.

Vajna Tímeát a Damu-per alatt dr. Zamecsnik Péter képviselte. A sztárügyvéd is a Borstól értesült arról, hogy a nemrég szabadult színész újra bíróság elé citálná egykori szerelmét.

– A perújításhoz új bizonyítékokra lesz szükség, és úgy gondolom, az elsőfokú, majd a másodfokú eljárás is számba vett minden létező bizonyítékot – mondja dr. Zamecsnik.

– Az eljárás során nem bizonyosodott be olyan, hogy az ügyfelem bármit nem a va­lóságnak megfelelően mondott. Kétség­telen, hogy volt egy-két tény, amit tagadott Damu Roland és semmi más bizonyíték nem volt, csak Tímea állítása, erre a bíróság azt mondta hogy ezt a részt nem tudja megállapítani – magyarázta az ügyvéd.

Hogy Roland valóban kezdeményezi-e majd a perújítást, még nem tudni. Vajna Tímea sajtószóvivője csak annyit közölt: – Damu-ügyben nem kívánunk nyilatkozni.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkaphatja az érettségi feladatokat a trükkös diák

A 17 éves diák saját az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva kikérte a vizsga anyagait.… Tovább olvasom