Kisalföld logö

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 18°C Még több cikk.

Szuper trükk: így lesz a száraz kenyérből újra friss!

Mindez csupán néhány percet vesz igénybe.
Mindenkivel előfordult már, hogy a néhány napja megvásárolt kenyérből egyetlen szelet sem fogyott. Napokkal később azonban szárazad, szikkadtan senki sem eszi meg igazán jó étvággyal. Hogy mit tehetünk?

A Bon Appétit blog szuper trükköt tett közzé a mindenkit érintő probléma megoldására.

Első lépsben fontos ellenőrizni, hogy a kenyér ne legyen penészes, az ugyanis már valóban a menthetetlen kategória. Ezután folyóvíz alá kell tartanunk a kenyeret, hogy a héja nedves legyen. A víz hőmérséklete mindegy, és az sem nagy baj ha kicsit átázik a kenyerünk.

Ha mindez megvan, előmelegített sütőben 180-200 fokon, 10-12 perc alatt újra ropogósra sül.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl kemény volt a kenyérkocka, perelt a vendég

A férfi a Puzza Hut-ból rendelt magának ennivalót, ám a kemény kenyérkockák miatt megsérült a… Tovább olvasom