Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Születésekor elcserélték a világhírű rendezőt

Új DNS-vizsgálatok eredményei foglalkoztatják Ingmar Bergman svéd filmrendező tisztelőit, a tesztek alapján elképzelhető, hogy a 2007-ben elhunyt világhírű művész elcserélt gyerek volt.

Ingmar Bergmanról unokahúga, Veronica Ralston írt új könyvet, amelyben azt állítja: a rendező nem volt vér szerinti fia egész életében imádott anyjának, Karin Bergmannak.
A szerző a héten a Dagens Nyheter című lapban tette közzé a Bergman és saját DNS-mintáinak összevetéséből származó eredményeket, amelyek szerint kettejük között nem áll fenn vérségi kapcsolat. Ezek alapján Ralston anyját - Ingmar Bergman egyik lánytestvérét - és a rendezőt nem ugyanaz a nő szülte. Veronica Ralston úgy véli, Ingmar Bergmant születésekor elcserélték, miután anyja nagyon nehéz szülés után egy súlyosan beteg fiút hozott világra 1918-ban.
A díjnyertes rendező rokonsága óvatosan kezeli az új híreket. Daniel Bergman - a művész fia - kijelentette, nincsenek ellenére az új DNS-tesztek, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzák a kérdést, de számára nem fontos ez az ügy. Bergman veje, Henrik Mankell krimiszerző szerint alaposabban utána kell járni a rendező származásának, és úgy véli, lehet alapja a híreknek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Laci autóját féltékenységből törték föl?

A Való Világ Dokijának, Lázár Lacinak az autóját az éjszaka folyamán feltörték. Tovább olvasom