Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Sztárügyvéd védi a Cozma-gyilkosság fő gyanúsítottját

A Raffael-család megbízásásából sztárügyvéd, Magyar György védi a Cozma-gyilkosság első számú gyanúsítottját.

Március 8-án már egy hónapja lesz, hogy a veszprémi Patrióta lokálban rátámadtak az MKB Veszprém kézilabdacsapatának beállósára, Marian Cozmára.

A rendőrségről eddig kiszivárgott információk szerint a halálos szúrást Raffael Sándor vitte be Cozmának, erről állítólag több tanúvallomása is van a nyomozóknak. Raffael négy társa már vallomást is tett.

Mindannyian elismerték, hogy részt vettek a lokálban a verekedésben, de az utcán azt nem látták, hogy ki szúrta meg a sportolókat; ők nem, állították valamennyien. Raffael Sándor kihallgatását nagyban nehezítette, hogy hazakerülése óta csak kirendelt védője volt. Keddtől azonban az egyik legjobb sztárügyvéd, Magyar György védi a család megbízásásából. – Kedden már részt vettem Raffael meghallgatásán. Köt az ügyvédi titoktartás, így nem árulhatom el, hogy mit mondott – fejtette ki a Blikknek az ügyvéd. – Most még csak ismerkedem az üggyel. Pénteken elmegyek például a helyszínre is, ám hogy végigviszem-e az ügyet, arról csak jövő héten döntök.

Olvasóink írták

  • 2. nasi12 2009. március 08. 22:08
    „Bírák mondták, hogy hazánkban néhány védőügyvéd szereptévesztésben szenved, mert igaz, hogy a bűnpártolás bűncselekmény, de a bűnözők pártolása, kiemelkedően jó biznisz néhány sztárügyvéd számára.
    A ködösítés már be is indult, és lehet, hogy még azt is megéljük, hogy Kozmát fogják távollétében bekaszlizni. Majd egy sztárügyvéd bebizonyítja, hogy ő volt az, aki brutális módon, aljas indokból, előre megfontolt szándékkal, kést döfött a saját szívébe, majd azt ott többször megforgatva, meggyilkolta saját magát, hogy rasszista, fasiszta, kirekesztő, tettével eléggé el nem ítélhető módon, egy népcsoport hős (fegyveres?) katonáit, hozza nehéz helyzetbe.
    Izgatottan várjuk a fejleményeket!”
  • 1. éaa 2009. március 08. 07:39
    „Az igazság nem állhat a védelem útjába.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamiont tolt a férfire a vonat - Videó

Törökország - Egy török vasúti munkás a sínek közelében állt, amikor tőle néhány méterre egy kamion… Tovább olvasom