Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Szovjet bélyegritkaságokat árvereznek el Svájcban

Az árverés szervezőinek reményei szerint ezek a bélyegek felkeltik a hazafias érzületű orosz újgazdagok érdeklődését.
"Szédítő" árakra számítanak egy november végi nagy svájci bélyeg- és érmeárverésen, amelyen ritka szovjet bélyegek is kalapács alá kerülnek.

A világ egyik legnagyobb bélyeg- és érmeárverésére, amelyet a svájci Wilben tartanak november 24. és 27. között, a Peter Rapp Aukciósház a világ minden tájáról vár liciteket.

A kínálatból kiemelkednek az egykori Szovjetunióból származó ritkaságok, amelyek az árverés szervezőinek reményei szerint felkeltik a hazafias érzületű orosz újgazdagok érdeklődését.

Marianne Rapp Ohmann, az aukciósház üzletvezetője elmondta: amikor ezeket az 1921 és 1983 közötti bélyegeket bemutatják az árverésen, minden valószínűség szerint "szédítő" árakat fognak elérni.

Oroszország új pénzarisztokráciájának képviselői "abszolút patrióták", ezért céljuk, hogy a kultúrkörükbe tartozó értékeket visszavigyék Oroszországba - fogalmazott Rapp Ohmann.

Az árverésre várják Viktor A. Ribakov moszkvai üzletembert is, aki nagy pályaudvarok és üzemcsarnokok építéséből gazdagodott meg. A Szovjetunió szétesése után kezdett el bélyegeket gyűjteni, értékes példányokat vásárol világszerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új trailert kapott az utóbbi idők egyik legjobban várt kalandjátéka

Gyurma-technika és stop motion egy point and click játékban. Tovább olvasom