Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Szörnyethalt az M7-esen a legszebb arcú magyar modell

Gyászol a magyar modellszakma. A mindössze 18 esztendős szépség, Ohanyál Henrietta szörnyethalt az M7-esen.
Ohanyál Henriettát az egyik legígéretesebb magyar modellnek tartották. A Borsnak több szakember is azt nyilatkozta, hogy fényes karrier várhatott volna a magas, gyönyörű arcú lányra, aki tavaly különdíjat kapott a Miss Bikini versenyen.

A lány életének egyetlen rossz döntés vetett véget: felült egy bivalyerős motorra utasként -tudta meg a Bors. Henrietta és barátja az M7-es autópálya belső forgalmi sávjában haladt Budapest felé, amikor a sofőr a pákozdi lejárónál valószínűleg elvesztette uralmát a jármű felett, és a jobb oldali külső szalagkorlátnak ütközött. Mindketten lerepültek a motorkerékpárról, a 27 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították a kórházba, míg utasa a helyszínen életét vesztette.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. Innen 2011. július 19. 11:38
  „Nem véletlenül vannak kitalálva a "motoros gúnyák". A lány buta volt (TILOS motorra védőruha nélkül felülni!!!), a srác meg felelőtlen. A minap az autópályán hagyott le engem egy ilyen nagymotoros párocska, a srácon rendes védőruha, a lányon rövidnadrág (!!!) és póló...

  Mindezeket együttvéve sajnálom, részvét a családnak.”
 • 26. Infamous 2011. július 19. 09:22
  „legszebb arcú magyar modell? hát nem tudom, akkor milyen lehet a többi...”
 • 25. HarconaMarcos 2011. július 18. 23:12
  „Egyszerű: a sportmotor és motorversenyzés versenypályára való. Kevesen közlekednek vele normálisan. Tk. még nem is láttam olyant. Minap a Szent István úton váratlanul elém vágva, majd záróvonalon átcikázva kb. százzal éppen egy rendőrmotoros mutatott példát. (Nem volt megkülönböztető jelzés, csak a társát ´kellett´ utolérni.)
  A készenlétieknél pedig rendszeresen az az érzésem, hogy csak a ruha különbözteti meg őket a másik oldaltól. Az is csak munkaidőben. :-/”
 • 24. Túrabakancs 2011. július 18. 22:53
  „Nem maga a sportmotor veszélyes, hanem az , aki vezeti.
  Tehát nem veszélyesebb a motorozás, ha annak sofőrje deffenziven,
  előrelátóan tud vezetni. Én 15-éve vezetek mindenféle típusú motort,
  bicóval is túl vagyok már az eddig megtett 100.000 km-en, de szerencsére
  nem ért baleset. Remélem ez így is marad! Az utas viszont valóban nagyobb
  veszélyben van mint a sorőr, hiszen ő nagyrészt nem látja az esetleges baleseti
  helyzetet, így váratlanul éri a bukás.
  Az elhunyt lány valóban nagyon szép volt!”
 • 23. Motorka007 2011. július 18. 21:15
  „Én..........szavazni akarok arra,hogy az összes gyorsasági motor CSAK EGY SZEMÉLYES LEHET-LEGYEN de azonnal.”
 • 22. antistar 2011. július 18. 21:03
  „<moderálva>”
 • 21. prettywoman 2011. július 18. 20:25
  „Nagyon sajnálom ezt a lányt! Szinte még gyerek volt. Istenem, nem szeretnék a szülők helyében lenni.
  Nagyon elevenembe vág ez a cikk. Nekem a párom él-hal egy motorért. Nagyon szeretne venni. Lehet, hogy hülyén hangzik, de örülök, hogy nincs rá pénzünk. De a párom erre gyűjt és tartok tőle, hogy előbb-utóbb megveszi. Már most rettegek ettől a pillanattól. Egyrészt a motor ugyanolyan pénznyelő, mint az autó. Másrészt nem lehet az utcán tárolni, előbb pofán vágják, mint a kocsit. Márpedig mi társasházban lakunk, garázsunk, udvarunk nincs. De legfőképp a baleset miatt aggódok én is. Bár az én párom már nem 20 éves, normálisan vezet és nem hencegni kell neki a motor. Mégsem örülök a szándékának. Ha motorozni megy, egy nyugodt pillanatom sem lesz. Én meg csak módjával szeretek motorozni. De rendszeresen, ezt nem igénylem. Egy rettegés lesz az életem, azt hiszem.”
 • 20. egylány00 2011. július 18. 20:23
  „Múlt héten ismerőseim ütköztek, nem ők hibáztak, de ez mellékes dolog. Én régen meg fogadtam soha semmi pénzért nem ülnék fel nagymotorra.”
 • 19. miamanó 2011. július 18. 20:01
  „Az Indexen ezt írják:

  http://velvet.hu/sztori/2011/07/18/rendor_vitte_a_halalba_a_18_eves_magyar_modellt/”
 • 18. Bond21 2011. július 18. 19:23
  „Nos Kedves Hyppolit, az én párom is motoros, és nem egy: " magukat mindenek fölé helyező, agytalan száguldást udvarlási eszközként kezelő "öcsifiú".
  A motoron mindig megfelelő ruházatban ülünk.
  Felelősségteljesen vezet, ha mögötte ülök, ha nem.
  Figyel az autósokra, ellentétben velük, akik ránk fittyet hánynak, és nem egyszer elénk hajtanak. (tisztelet a kivételnek).
  Ez azámára egy életforma. Én nyugodtan ülök mögötte, sőt szeretek is motorozni!!! De ha ettől függetlenül egyszer elrepülnénk, (mert minden benne van a pakliban, az is, hogy lehet holnap kilépek az utcára, és elüt egy kamion), akkor az volt megírva, de biztos hogy nem a száguldozása és a meggondolatlansága miatt lesz. Figyeljünk egymásra!!!
  Ettől függetlenül valamelyest igazat is adok neked, mert pl bizonyos korhatár alatt nem is adnék ki motorjogsit, mert bizony ehhez a sporthoz, hobbyhoz (nevezd aminek akarod), fel kell nőni....Mert tény, sok olyan fiatal van, aki ezzel próbál csajozni....na de sok olyan is van, aki apuci bömösével akar, és ő is fának hajt....”
 • 17. Nanu 2011. július 18. 17:01
  „szo..ás lett volna a végén, így is az, csak kicsit másképp sült el..”
 • 16. pgeri11 2011. július 18. 16:33
  „<moderálva> majd a felépülés közben újra tudja gondolni, hogy akar e motorra ülni ezekután, hogy gyakorlatilag kicsinálta a 18 éves csaját, és utána még el kell számolnia az ősökkel is, ugye?! Nem kívánnék a helyében lenni most.
  De nekem pl épp ezért nem jutna eszembe egy fiatal fruskát magam mögé ültetni, aki az életben nem motorozott, de még akkor se ha rutinos motoros. Mert hibázhat az ember, de lehet pechje is, pl ráhajt olajra, kátyúra, vagy akármire, mire észreveszi az első kerék már ki is szaladt alóla, a vége sajnos ugyanaz, pechből kipurcan valaki a balesetben. És utólag így is úgy is szembe kell nézni a helyzettel.”
 • 15. pgeri11 2011. július 18. 16:15
  „Loich 2011.07.18. 09:18
  én meg azt nem tartom felelős családos embernek aki nem figyel oda a kölykére hogy az kikkel és mit csinál, és eljár haverozni, piálni, meg úgy általában bármi más káros hobbira költi a pénzét mint a családjára.
  De nyilván te olyan okos vagy, csak másnak más az értékrendje.”
 • 14. pgeri11 2011. július 18. 16:13
  „Hyppolit 2011.07.18. 08:34
  <moderálva> tudod motorozni is lehet ésszel, sőt aki jó ideje csinálja csak úgy marad életben, mert hamar kiszelektálja ez a fajta hobbi az embert.
  És aki tudja tűrtőztetni magát motoron abban biztos lehetsz hogy máshol is.
  Ezzel az erővel akkora baromságot is súlykolhatnál beléjük, hogy meneküljön ha olyat mondanak neki, hogy autó, pia, dugás, buli, hullámvasút vagy akármi.”
 • 13. bősárkányi 2011. július 18. 14:45
  „Szintén kb 17 évesen hazavitt településen belül egy fiú simson motorral.
  Az volt az első és utolsó alkalom a számomra az ilyen élvezetből.
  Nem mindenki érzi előre a veszélyt, óvatlanok az emberek.
  Nem csak a fiatalok.
  Végülis minden héten meg vannak a motorozás áldozatai.
  De az autózásé is.
  Télen a síelésé, nyáron a fürdőzésé.
  Óvatlanság.”
 • 12. HarconaMarcos 2011. július 18. 14:03
  „Hyppolitot kiegészítve még azzal, hogy ilyen esetekben általában a nagyfiún jó eséllyel komoly védőruha van, a lányon pedig farmer/póló kombihoz egy sisak. Bukáskor esélye sincs. Ha nem üti agyon magát azonnal, akkor is a flaszteren csontig kopik minden, amit földet ér. Néhány ilyen baleset után készült képet pedagógia céllal megmutathatnának iskolákban, hátha néhányan elgondolkodnának!”
 • 11. Goldmund 2011. július 18. 14:02
  „10. Hyppolit 2011.07.18. 13:01
  Igazad van!
  De ha ezek a fiatal lányok nem azt tartanák vonzó fiúnak, aki felelőtlenkedik, akkor talán a fiúknak is kevesebb motivációja lenne az ész nélküli száguldozásra, pláne motoron.
  Pl. ha a fenti modellhölgy (aki nyilván válogathat az udvarlók között) egy olyan fiúval járt volna, akivel békésen hazavonatozott volna a Balatonról, most is élhetne. Hmm, Miss Bikini a motoros srác helyett a vonatozóst választaná - ez nem túl életszerű, igaz? ;-)”
 • 10. Hyppolit 2011. július 18. 13:01
  „Bond21!
  Túl sok motoros balesetet láttam (Bp alsó rakpart, 82-es csesznek, 71-es Káptalanfüred, Székesfehérvár, Bp. Béke u. most nemrégen, stb.) ahol túlnyomó többségben vétlen fiatal lányok szenvedtek szörnyűséges halált a magukat mindenek fölé helyező, agytalan száguldást udvarlási eszközként kezelő "öcsifiúk" miatt.A jogsit pedig azonnal lerakatom velük, mert meggyőződésem, hogy úgy gyalogosként is másképp látják a világot.Ez pedig sem abszurd, sem hülyeség.”
 • 9. accelerator 2011. július 18. 10:53
  „<moderálva>”
 • 8. miamanó 2011. július 18. 10:10
  „http://www.youtube.com/watch?v=Y2CDXocwYbE

  Róla van szó...”
27 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmenekültek a skót lottórekorderek a kérelmezők elől

Elmenekültek szerény skóciai otthonukból minden idők legnagyobb európai lottófőnyereményének… Tovább olvasom