Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Szlovák modellel vigasztalódik Madonna volt férje - fotóval!

Ifjú szlovák modellel vigasztalódik Guy Ritchie brit filmrendező, Madonna volt férje.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap - beszámolója szerint a 41 éves Ritchie-t mostanában a nála húsz évvel fiatalabb, trencséni illetőségű Michaela Kocianovával a karján lehet látni.

Ez jókora nemzedékváltást jelent a filmrendező részéről, hiszen egykori neje nála tíz évvel, így Michaelánál harminc évvel idősebb. Michaela elmondta a lapnak: a hódítás Párizsban történt, egy Christian Dior parfümreklám forgatásán, amelyet Ritchie rendezett.
Hozzátette: a rendező nem is elsősorban az alakja, hanem az orra miatt szeretett bele. "Azt mondta nekem: a szépség unalmas, az orrodat viszont imádom ... igazán nagyon kedves volt hozzám" - mesélt a románc indulásáról a fehérnemű-modellkedést is vállaló fiatal szépség.

Michaela elmondta még, hogy a reklámfilm eredeti forgatókönyvét Ritchie "kihajította az ablakon ... sokkal többet voltam a kamera előtt, mint ahogy terveztük, mert minél többet akart látni belőlem ... azt mondta, hisz bennem és nagyszerűen nézek ki".


Michaela Kocianova.
Michaela Kocianova.


A rendező azt is tanácsolta új pártfogoltjának, hogy fontolja meg a karriert a mozi világában. Guy Ritchie és szupersztár exneje másfél éve, a londoni felsőbíróságon vetett véget a nyolc évig tartó házasságnak, gyorsított eljárással és különösebb felhajtás nélkül, bár a brit bulvársajtó akkor már hónapok óta cikkezett a sztárpár közelgő válásáról. A News of the World által hallott pletykák szerint a házasságot az futtatta zátonyra, hogy Madonna a misztikus zsidó tanokon alapuló kabbalisztika megszállott hívévé vált.

A brit lap úgy tudja: Madonna egy ízben - tízezer fontért - angliai birtokuk medencéjét szentelt kabbalavízzel akarta volna feltöltetni, ám a kabbalisztika iránt kevésbé elkötelezett Ritchie dühösen törölte a rendelést. Az énekesnő ehelyett - már a válás után - tízhálószobás londoni házának központifűtés-rendszerét tölttette fel a spirituális tulajdonságokkal bíró vízzel, ötezer font költséggel.

Ebből nemrég még különös konfliktus is támadt: az egyik radiátor hibája miatt le kellett ereszteni a vizet a rendszerből, ám a házvezetőnő ezt kategorikusan megtiltotta a kivonuló szerelőknek.

Mivel azonban a javítást feltöltött hálózattal nem lehetett elvégezni, egyórányi vita után az a megoldás született, hogy a különleges vizet vödrökbe eresztik ki, ügyelve, hogy egyetlen csepp se vesszen kárba.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szőlőből készült pálinka a legjobb az idén

A Brill Pálinkaház Irsai Olivér szőlőpálinkája az ország legjobb idei pálinkája - közölte a 11.… Tovább olvasom