Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Szívszorító: végső búcsút vett kedvenc lova a haldokló nagymamától

A rákbeteg asszony 25 évig gondozta a Bronwen nevű paripát, utolsó kívánsága volt, hogy búcsút vehessen tőle. A megható találkozásra a kórház parkolójában kerülhetett sor.
Sheila Marsh lóverseny-pályán dolgozott, 25 éven keresztül nevelgette, tanítgatta és ápolgatta Bronwen nevű paripáját. Ám amikor a 77 éves asszony rákbetegsége miatt kórházba került, kénytelen volt elszakadni tőle - írja a Daily Mail.

Mivel Sheila már nem reagált a kezelésekre, csak egyetlen kívánsága volt, mielőtt itthagyja ezt a világot: hadd búcsúzzon el kedvenc négylábújától.

A wigani kórházban dolgozó ápolók és a vezetőség habozás nélkül teljesítette végakaratát, a lovat a kórház parkolójába szállították, így Sheila és Brownen még egyszer összebújhatott.

Forrás: Daily Mail/Twitter
Forrás: Daily Mail/Twitter

- Anya imádta az állatokat. A ló gyengéden odahajolt hozzá és "puszit" nyomott a homkolára, mintha pontosan tudná, ez most a búcsú. Kisírtam a szemem, nem csak én, a nővérek is. Érezni lehetett, mennyire szerették egymást – nyilatkozta Tina Marsh, az asszony lánya.

Az asszony szervezete órákkal az utolsó találkozás után feladta a küzdelmet a betegséggel szemben, de családja szerint békében távozott. Most ôk halmozzák el Brownent szeretettel, mint ahogyan annak idején Sheila tette.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Down-kóros Disney-hősökkel segítenék a sérült gyerekeket

Már több mint hatvanezren írták alá azt a petíciót, amelyben egy Down-kóros kislány édesanyja azt… Tovább olvasom