Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Szinetár leszólta Kordáékat, a házaspár visszavágott

Szinetár Dóra azért nem vállal több közös fellépést Bereczki Zoltánnal, mert nem akar a Korda házaspár sorsára jutni. A házaspár kiakadt, és alaposan rálicitált az énekesnőre.
A színpadon is elválnak Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán útjai. A színésznő a bejelentést a Mokkában azzal indokolta, hogy nem akartak a Korda GyörgyBalázs Klári páros sorsára jutni.

„Bár nagyon szeretem és tisztelem Kordáékat, nem szeretnénk úgy végezni, mint ők. Szeretnék én önálló Balázs Kláriként is létezni. (...) Én már majdnem húsz éve álltam színpadon, amikor a Zolit megismertem, és elég jól elvoltam egyedül is. Volt önálló utam, és nem azért kezdtünk el énekelni együtt, mert külön nem ment volna, hanem mert együtt nagyon jó volt" – nyilatkozta Szinetár a TV2 reggeli műsorában.

A színésznő példálózása az internetes fórumokon sokaknál kiverte a biztosítékot, és Kordáék sem értik, hogy Dóra miért nem akar az ő sorsukra jutni.

– Szerintem Szinetár Dóra nem ezt akarta mondani, rosszul fejezte ki magát. Pontosan milyen szempontból nem akar a sorunkra jutni? Az életben, amiben 34 éve boldogan együtt ­vagyunk? A sikerben, hogy az 55. jubileumi évben is húsz telt házas koncertet adtunk? Hogy harmincötször léptünk fel csak az USA-ban, harmincötször Kanadában, tízszer Ausztráliában, és a világ minden pontján koncerteztünk már együtt? Vagy nem akar olyan szegény lenni, mint mi, akiknek házuk, szállodájuk, pókerklubjaik vannak? Félreértést gyanítok, nem hiszem, hogy ezt ne akarná – morfondírozott Korda György.

Korda György kiemelte, ő is huszonnégy évig énekelt Klárika nélkül, szólóénekesi pályafutását pedig számtalan siker övezte.

- Tizenöt évig az ország legnépszerűbb énekese voltam, vagy száz slágert tudnék említeni abból az időszakból. Legalább négymillió lemezt eladtam, különböző nemzetközi fesztiválokon hét különböző országban hoztam el az első helyet, a magyar táncdalfesztiválokon három legjobb előadói és három közönségdíjat szavaztak meg nekem, és még sorolhatnám - hangsúlyozta.

Duójuk csak ezután alakult, amikor Gyuri beleszeretett Klárikába, akivel elmondása szerint a mai napig is inspirálják egymást.

- Nem tudom, Dóri miért nem akar a mi sorsunkra jutni. Nem tartom olyan rossznak a mi sorsunkat, sem érzelmileg, sem művészileg, sem anyagilag. Azt gondolom, cserélnének velünk egy páran – vélekedett a témáról az énekesnő.

Korda végül hozzátette, úgy gondolja, Szerintem Dóra soha az életben nem lesz már olyan népszerű, mint Bereczki Zoltánnal volt.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álmukban éri a halál a vendégmunkásokat

A jelenségre egyelőre sem a rendőrség, sem az igazságügyi orvos szakértők, sem a szociológusok nem… Tovább olvasom