Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Szilvia végigsírta Whitney Houston koncertjét

Néhány hónapos pihenőt iktatott be Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnője. Miután hónapokkal ezelőtt szakított nagy szerelmével, az új évet már Ausztráliában kezdte, ahol angolt tanul és feltöltődik.

Péter Szabó Szilvia vajon felejteni utazik Ausztráliába? – találgatták néhány hónappal ezelőtt számos lapban, miután a Nox énekesnője szakított volt kedvesével, az együttes menedzserével.

Szilvi ugyanis – akit az egyik női hírportál olvasói a legszexisebb szinglinek választottak – úgy döntött: elhagyja egy időre Magyarországot. Jó barátnője Brisbane-ben él, ezért választotta Ausztráliát úti célul, ahol a pihenés, a feltöltődés mellett angoltudását tervezte elmélyíteni. Az énekesnő az új évet már új kontinensen kezdte, január elsején érkezett meg Ausztrália harmadik legnagyobb városába, egyben Queensland állam fővárosába. Megkerestük és megkértük: meséljen az olvasóknak, milyen az élete odakint.

– Jól érzem magam. Itt minden új: a tájak, az utcák, a sarkok, a kávézók, az emberek, a barátok, a nyelv... – sorolta, amikor arról faggattuk, kellően kikapcsolja-e a környezetváltozás. – Hogy miben más Ausztrália, mint Magyarország? Olyan fák, növények fogadtak, amelyeket még soha sehol nem láttam. Az első, amire mindenki felfigyel, de aztán megszokják az emberek, hogy a rengeteg virág miatt parfümillatú a levegő. Ráadásul minden növény nagyon nagyra nő az állandó meleg és a sok eső miatt. Az állatvilág is nagyon más, mint nálunk. Kengurut itt nemcsak az állatkertben láthatunk, és ami nem túl kellemes hír: a csótányokat odakint nem a kosz vonzza. Ott vannak mindenütt, repülnek és háromszor-négyszer akkorák, mint az itthoniak. Kertes házba költöztem és a kert végében lakik két oposszum. Néha hallani, ahogy veszekednek és a teraszon hagyott mangót, a konyhakerti növényeket is megdézsmálják – beszélt az első benyomásokról.


A nyelvtanuláson és a pihenésen kívül mással nem foglalkozik, hiszen olyan nyelviskolát választott, ahol reggel 9-től délután három óráig tart a tanítás hétfőtől péntekig. Az angollal jól halad és nagyon élvezi a tanulást.
– Az órák után nagyokat beszélgetünk az iskolatársaimmal és már el is ment a nap. Nagyon gyorsan telnek a hetek. Hétvégente pihenek vagy kirándulok a környéken. Csodaszép helyeken jártam már, csak azt kell megszokni, hogy rengeteg a bogár, az apró állatka – mesélte a Nox énekesnője, aki a tengerpartra is szívesen lejár. Fürödni azonban az erős tengeri áramlatok miatt nem mindenhol lehet, zászlókkal jelölik ki azokat a részeket, ahol biztonságos a vízbe menni.

Szakmai szempontból pedig Whitney Houston koncertje jelentett hatalmas élményt, aki a közelmúltban járt a tengerparti városban. – Érződött rajta, hogy még nincs teljesen jól, de nem értem, miért húzta le annyira a sajtó a fellépéseit. Ott voltam, láttam és hallottam, akkorát énekelt, hogy leszakadt a mennyezet. Végigsírtam a koncertet – emlékezett Szilvia, aki május közepéig mindenképpen Brisbane-ben marad. Akkor ér véget a nyelvtanfolyam – utána hazatér és újult erővel veti magát a munkába, ugyanis rengeteg terve van.


Nem oszlik fel a Nox

Novemberben indult útjára a pletyka, miszerint feloszlik a közkedvelt, népzenei alapokat felhasználó Nox együttes. Nem csak Péter Szabó Szilvia, a szegedi születésű, 27 éves énekesnő készült ugyanis hosszabb pihenőre. Ugyanekkor derült ki: Nagy Tamás kiszáll a zenekarból, azzal az indokkal, hogy ezentúl az apaságra szeretne összpontosítani. Szilvia azonban a távolból is megnyugtatta a rajongókat, elmondta, hogy folytatják tovább a zenélést. A 2009-es új album után tavasszal kerül a boltokba a Best of Nox-lemez, a rajta szereplő dalokat a rajongók szavazatai alapján válogatják össze. A koncertek pedig folytatódnak, miután Szilvi visszatér.

Olvasóink írták

 • 5. ADAMOPELAG 2010. március 31. 20:54
  „de biztos hogy az éttermét amit úgy strichelt össze az megmaradt....meg még pár apróság amiért tágra nyitotta ajkait.... nagyképű beképzelt liba. Saját erejéből nem vinné semmire...”
 • 4. RickCartman 2010. március 31. 20:52
  „az új évet már Ausztráliában kezdte, ahol angolt tanul és feltöltődik.
  hát, ha így kezdtem volna az új évet, biztosan én is végigsírtam volna a koncertet bánatomban!”
 • 3. boritas 2010. március 31. 14:17
  „Szeretnék én vele test nedveket csepegtetni!!!!!!!!!!!(((-:”
 • 2. fióka 2010. március 31. 12:20
  „Nekem is kicsordultak a könnyeim:D”
 • 1. Mankapunka 2010. március 31. 11:42
  „Az én vállamon is sírhatott volna.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra keres a Google Kínában

Ismét működik a Google keresője Kínában, de továbbra is ellentmondó nyilatkozatok, hiányos … Tovább olvasom