Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Szíj Melinda Jézushoz hasonlítja magát

Az én utamat a Jóisten vezeti - nyilatkozta Szíj Melinda portálunk megkeresésére.
A győri családanya minden héten kap hideget-meleget a produkciójáért, sőt a bírák már egyre nyíltabban szóvá teszik nemtetszésüket a verseny legidősebb résztvevőjének. Azonban hiába bosszantja saját tehetetlenségük az énekverseny bíráit, hiába lesújtó a kritikájuk, az esetlenkedő hölgy a legtöbb szavazattal mégis mindig továbbjut.- Utamat a Jóisten vezeti, lehet, hogy az éneklés vagy a Megasztár csak ürügy minderre - kezdte beszélgetésünket a külkereskedelmi ügyintéző, majd hozzátette: sokszor azt gondolom, hogy a szereplés az emberek és a családom közötti kapcsolat megújulásában segít.

A két gyermekes édesanyától többek között azt is megtudtuk, hogy pénteki megaprodukcióit nagyban befolyásolja a zsűri jelenléte. (Hiszen csak Friderikusz Sándor dicséri őszinte lelkesedéssel a Megasztár 5  díváját, Szíj Melindát.)- Jézushoz tudom magam hasonlítani. Most én is egy keresztet cipelek... a szakma oroszlánketrecét. Az rajongók szeretete ad erőt ahhoz, hogy mindezt végig tudjam csinálni - zárta rövidre Melinda.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. load 2010. december 12. 12:31
  „A Heti Válasz-ból ide másolom egy Karinko nevű kommentelő nagyon jól megírt hozzászólását.
  Az igazság helyett itt megint a pénz győzött.
  Amig az sms-ek hozták a pénzt, addig Melinda maradhatott, de teljesen nyilvánvaló volt, ha megnyerné a versenyt, nem tudnák egy éven át diszkóról-diszkóra cipelve továbbra is kihasználni a nagy pénzek reményében, ezért dobták. Lesz helyette olyan győztes, aki ezt majd megteszi nekik.
  Itt van Karinko kommentje:

  Itt a Megasztár eddigi legnagyobb botránya.
  Előrebocsájtom, nem vagyok Szíj Melinda rajongó, de amit ezzel a nővel s velünk mint nézőkkel műveltek, az nem semmi! Először felemelte őt a TV2, mert ez hozta a nagy pénzt. A műsor előrehaladtával viszont egyre inkább kényelmetlenné vált s szabadultak volna tőle, de hát a nézők nem engedték. Miért is, mert megmerte tenni azt, amit az egyszerű ember soha. Kiállni "maga módján" a nyilvánosság elé és produkálni. Tette ezt a körülötte zajló hatalmas herce-hurca és nyomás ellenére is.
  Csak úgy megjegyzem, kíváncsi lennék rá, hogy a hozzá hasonló körülményekkel és háttérrel rendelkező, egyszerű emberek közül hányan tudták volna ezt, hónapokon keresztül végig csinálni?
  Az elmúlt hetekben egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy a "gazda" szeretné már ki rakni őt a műsor hátra lévő részéből, csak akkor még nem tudták, hogy hogyan. A látszatra vigyázva várták, hogy hátha a nézők, majd csak megunják, miután a zsűri nagy szakértelemmel folyamatosan sulykolta nekik, hogy milyen rossz Melinda, de nem így történt.
  Ezért aztán tovább próbálkoztak a zsűri ráhangolásával. Heteken át tartó, szűnni nem akaró, a zsűrihez méltatlan "pártatlan" beavatkozásba kezdetek.
  Ne legyünk naivak, a zsűri elkezdett megrendelésre dolgozni. Ők csak látszatra autonóm személyiségek. Ők is csak a piacról élnek, ők is szerződést írtak alá a TV. 2-vel, így igazodtak gazdájuk elvárásaihoz.
  Csak egy a sportból vett példát említenék, mi történne akkor, ha egy mérkőzés vezetésére kijelölt bíró már jó előre állandóan nyilatkozgatna, hogy szerinte kinek kellene nyerni, majd folyamatosan ócsárolná az egyik csapatot. Sőt a mérkőzés ideje alatt is állandóan nyilatkozgatna, hogy kinek kellene nyernie és folyamatos befolyásolást végezne.
  Ugye ez elképzelhetetlen volna?
  Végül is a kitartó "Mesterkedés" meghozta a kívánt eredményt.
  A "szárnyaszegett rút kiskacsa" meredeken landolt a naiv nézők nyakába.
  Mit neked TV2, maga hozta szabályok, mit neked aláírt szerződések, mit neked közjegyző, mit neked látszat, mit neked nézők akarata, akik állítólagos kiszolgálására készült ez a műsor!
  Melinda, No Mega Star, Bar Star, Yes Mega Star.
  Mivel különb színfolt, egy 20 éve a placcon lévő bárzenész, aki amolyan Bódi Guszti stílusú fejrángató, hangját hajlítgató, állandóan ugyanazt a stílust hozó produkciókkal szórakoztat minket, mint a nézők érzéseit tolmácsoló Melinda?
  Már az elmúlt adásokban éreztem, hogy a TV2 kidolgozhatott egy amolyan vészforgatókönyvet, arra az esetre, ha nem úgy alakulnának a dolgok. Nem is egyet, hanem mindjárt kettőt.
  Egy B. tervet, és végszükség esetére egy C. tervet.
  A B. terv része volt
  -a zsűri átállítása, a nézők " pártatlan" befolyásolásra.

  -világsztár szerződtetése, a hasonló magasságokban szárnyaló Bárzenész produkciójának megtámogatására. Számomra mindmáig felfoghatatlan, hogy a művésznő miért vállalta a közreműködést?
  -a C. terv főpróbája azzal, hogy belenyúltak a szavazás eredményébe. Emlékezzünk csak, a pár adással korábbi esetre. A bárzenész a megmutatott eredmények alapján pár perccel a szavazás lezárása előtt, kiesőhelyen állt. Láss csodát eredményhirdetéskor simán tovább jutott.
  Mivel Melinda, a nézők támogatásával csak nem tudott kiesni, és a TV 2 akarata, valamint a zsűri szándéka ellenére mégis bejutott a 3-as döntőbe, a tegnapi adásra elő kellett, hogy vegyék a C. tervet, mert a TV 2-nek már nem volt más lehetősége.
  Emlékezzünk csak, a műsör elején Melinda 48 %-on, majd az utolsó eredmény közlésekor még mindig 45 %.-on állt.
  Ez aztán betette a kulcsot, mert az eddigi tendencia a nézők jóvoltából tovább folytatódott.
  Ez aztán a gazdánál betette a kulcsot!
  Hiába a zsűri "Mesterkedése", az öntörvényű nézők, csak mentek előre és előre, a buta fejük és érzéseik után, nem hallgattak a "szakértő" zsűrire.
  Szünet következett, és a válságstáb nagy hirtelenjében összeült a kulisszák mögött és meghozták a következő döntéseket, a követendő stratégiát:
  - visszafogják Melinda következő számának kommentálását. Rájöttek, hogy a lejáratás a nézőkből az ellenkező hatást váltja ki, s még inkább együtt érzővé válnak.
  - egekbe dicsérik a másik két versenyző produkcióját.
  Látható volt, hogy az egyikkel fél percet sem foglalkoztak, míg a másik kettőt több percen át magasztalták. Pedig valljuk be ezen az estén ők sem parádéztak. Az egyik esetében tánc dalfesztiválos hangulat volt, a másiknál ugyanez nem számított annak.
  -a műsorvezetők szintén magasztalni fogják Reni és Attila produkcióját, míg Melindát inkább alázzák.
  -olcsó PR. fogásként bevetik a bárzenész fiát és ájuldozni fognak a bájosságán. Szerencsétlen kisgyereket "odalökték" a színpadra, azt sem tudta, hogy hol van. Ráadásul az egyik műsorvezető azt találta mondani, hogy azért ment oda, mert már nagyon hiányzott az apukája. Micsoda népszerűség hajhászó fogás, melyre még szóban rá is erősítettek.
  -végül nyilvánvalóan belenyúltak a szavazás eredményébe. Emlékezzünk csak rá, a továbbiakban nem merték többször megmutatni a verseny állását, mert később akkor nagyon nyilvánvalóvá vált volna a csalás.
  Szinte érezhető volt, hogy a Melindát kiejtik, de erre csak egy lehetőségük maradt már, mégpedig az, hogy meghamisították a nézők szavazatainak végeredményét.
  Kíváncsi lennék, hogy mit csinált a közjegyző? Végül is őt is a TV2 fogadta fel, vagy nem?
  Na és a végkifejlet, undorító volt látni a műsorvezető, nyálas kézcsókos próbálkozását Melindánál, hogy megnyugtassa lelkismeretfurdalását.
  Bizonyára hatalmas vihart fog kavarni az eset, az elkövetkezendő napokban, úgy a médiában, mint a nézőkben.
  Nem csodálkoznám, ha a történtek miatt sok néző elfordulna a TV2-től.
  Kíváncsian várom, hogy lesz-e valaki, aki utána kívánna nézni a történteknek és a valós eredménynek.
  Lesz-e olyan vállalkozó ügyvéd, aki felvállalná Melinda érdekeinek védelmét?
  Mert nyilvánvaló, hogy csalás, történt. A TV2 megszegte a Melindával kötött szerződés, melyben egyenlő feltételeket és támogatást ígért neki is, melyet szemmel láthatóan megszegett.
  A telefonos társaságtól, utólagosan is be lehet szerezni a szavazások végeredményét, a Bíróság ezt könnyen meg is teheti.”
 • 55. sharapova2008 2010. december 11. 17:01
  „Önmagában is lelki defektre vall,ha egy megasztáros Jézushoz hasonlítja magát:valóban meg kéne keresnie egy pszichiátert,bármennyire nem tetszett neki Friderikusz javaslata! Panasza sem a zsűrire,sem versenyző -társaira nem lehet:igen korrekt módon,szeretettel búcsúztatták...”
 • 54. fortuna54 2010. december 10. 19:48
  „Aimer,és akkor mivel szorakoznál?”
 • 53. Aimer 2010. december 09. 18:08
  „Jézusom!

  Inkább semmit se nyilatkozzon ez a nő! :D”
 • 52. győricivil 2010. december 08. 13:38
  „Eléggé szerénytelen, szegényke, hogy Jézushoz hasonlítja magát. De nem baj, hogy ez kiderült, talán a rajongók egy része eltávolodik Tőle, hiszen a teljesítménye ezt eddig sem indokolta. Most már a lelepleződött álszerénysége sem fogja! Érdemtelenül élvezte már jó ideje ezt a hatalmas rajongást!”
 • 51. fortuna54 2010. december 08. 11:21
  „Az a kérdés milenne,ha Melinda nem lenne? Hát,még ott van a tesco,tilosban parkérozás,az ufók körtánca stb.Erre van igény ez a menö,és ezt eteti a kisalföld.További jó szorakozást.”
 • 50. annobon 2010. december 08. 10:33
  „47-hez: "mi lenne, ha egy sporteseményen nem a teljesítmény hanem a nézők szimpátiája alapján döntenék el, ki a legjobb" Akkor általában a vesztes felet hoznák ki győztesnek! Egyszerű érzelmi és pszichológiai okokból. A semleges néző is általában a gyengébb csapatnak drukkol...”
 • 49. miertis 2010. december 08. 10:18
  „Egyszerűen már nem értem ezt a felhajtást Szíj Melinda körül. Lehet azt mondani, hogy jó, és ügyes, a probléma mindössze az, hogy ez mind a szimpátián alapszik. Ha bevallják, ha nem, Melinda ének "tehetsége" elég hiányos. Hamiskás, nem tudja tartani az ütemet, nincs benne erő, a színpadi mozgását meg már nem is említem. Nála sokkal nagyobb tehetségek estek ki, azok közül, akik nem játszották meg magukat. Tudja valaki, hogy milyen Melinda a magánéletben? Hát, nem olyan, mint amit péntek esténként mutat. Az egész egy nagy színjáték, az emberek meg nyelik, mint kacsa a nokedlit. Látjátok? Így lehet tehetség nélkül a legjobb háromban maradni.
  Nem vagyok elfogult: utálom a Megasztárt, egyiket sem tartom jónak, nem erről van szó. Győri létemre viszont meghallgattam, mit is tud ez a "sztár". Hát..., na mindegy. Aztán meg már azt is sajnálom, hogy győri vagyok.”
 • 48. cspogi43 2010. december 08. 09:48
  „Sikerültaz újságirónak! Gratulálok!
  Én úgy gondolom,ha egy jó ujságcikk tartalmával azonosulok, akkor nem ujságiró vagyok!, hanem átélem, megértem mindazt amit mond,!
  Szeretem azokat akik a jóval azonosulnak és megvetem akikk ebből szinte hitgyalázásra buzdítanak:--ezekkel nem azonosulok.”
 • 47. onem 2010. december 08. 08:58
  „jó lenne, ha a szavazókat nem a szánalom vezérelné!
  mi lenne, ha egy sporteseményen nem a teljesítmény hanem a nézők szimpátiája alapján döntenék el, ki a legjobb????”
 • 46. Infamous 2010. december 08. 08:14
  „Jóisten? ja, meg az a nagy sötétség, ami az emberek fejében van ebben az országban...”
 • 45. BsBe 2010. december 07. 20:20
  „Az én utamat a Jóisten vezeti - nyilatkozta Szíj Melinda portálunk megkeresésére. - csak nem jó felé.....”
 • 44. Dwatson 2010. december 07. 19:26
  „Minden jól megtervezett színjáték a nézettség kedvéért”
 • 43. Truder 2010. december 07. 18:49
  „egyre nagyobb hülyeségeket írnak...”
 • 42. kackac 2010. december 07. 18:29
  „Jóvan, vazze!
  Nyúlketrecet akart mondani.
  Csak az illata oroszlán.
  kackac”
 • 41. csiripiszli 2010. december 07. 18:25
  „Atyus1..Te is egykis okostojás vagy.Mindenki Jézusra gondol..és nem a teherre amit cipel.Melinda se úgy gondolta,hogy Ö a mindenható,hanem felfordult körülötte a világ és ezt nehezen viseli.Nemtudom miért kell bántani...igaz ,most elég nagy hibát vétett a dalában,de a többi száma szerintem tökéletes volt..én személy szerint/igaz nem küldök sms -t,de drukkolok neki ,hogy sikerüljön mind az amit szeretne!”
 • 40. bela001 2010. december 07. 18:22
  „Senkit nem érdekel!
  Felesleges bulvárcikk.
  Valami másról kellene cikket írni.”
 • 39. Aranymag 2010. december 07. 18:19
  „Nem szeretem én sem, sem őt sem a felhajtást körülötte, de nem tartom kizártnak, hogy nem ezt mondta, vagy nem így mondta...(vagy szerencsétlen tényleg nem tudja mit beszél) Különben meg nincs itt valami fogalomzavar? Oroszlánketrec??!!”
 • 38. Aranymag 2010. december 07. 18:18
  „Nem szeretem én sem, sem őt sem a felhajtást körülötte, de nem tartom kizártnak, hogy nem ezt mondta, vagy nem így mondta...(vagy szerencsétlen tényleg nem tudja mit beszél) Különben meg nincs itt valami fogalomzavar? Oroszlánketrec??!!”
 • 37. annobon 2010. december 07. 16:47
  „34-hez: "Ezért szavazzuk tovább, hétről hétre.Ugye tetszenek érteni ez itt a lényeg" Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez a lényeg, sőt! Szerintem a nézői szavazatok abszolút semmit nem számítanak, Melindát akkor is továbbjuttatnák a médiaguruk, ha egyetlen egy szavazatot sem kapna. Egyszerűen kell a nézettséghez és a bulvárhírekhez. Hol van a nézői kontroll? Miért nem mondják be számszerűleg a végén, hogy ki mennyi szavazatot kapott? Az, hogy kábé ötpercenként bemutatják a fényképeket, hogy jelenleg ki hol áll, még nem jelent semmit, azaz annyit igen, hogy manipulálják vele a nézőket, "hadd nyomják az sms-eket" a szerencsétlenek! Kell a bevétel...”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Útvesztő˝ per: az autópálya kérhetett bocsánatot

Megtagadta, hogy teljes autópályadíjat fizessen egy autós Lengyelországban azzal érvelve, hogy az… Tovább olvasom