Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Szexuális vágyai miatt ölte meg az idős nőt

Ártatlannak vallja magát tíz évvel a tette után is a férfi, aki megfojtott egy 74 éves asszonyt egy erdei házban.
Patrick Curran 2003-ban szexuális indíttatásból megölt egy 74 éves idős asszonyt. A férfit életfiogytiglani börtönre ítélték, legkorábban 18 év múlva bocsátható szabadon - írja a metro.co.uk.

A nő holttestét bungalója közelében, Cornwallban találták meg, egy mező mögött. Csak egy hálóing, ágy kabát és egy fürdőköpeny volt rajta, testét egy felfordított talicska alá rejtette az akkor 27 éves gyilkosa.

2014-nem újra megnyitották az ügyet, és kihallgatták a férfit. Kiderült, hogy Curran a számítógépén idős nőkről készült pornóvideókat is tárolt.

Curran állítja, hogy ártatlan, és nem volt tisztességes az eljárás, amelyben elítélték tíz éve. Az új eljárásban nem volt hajlandó részt venni, a bíróság előtt sem volt hajlandó megjelenni.

- Nincs kétségem afelől, hogy a szexuális érdeklődése a gyilkosság egyik kiváltó oka volt - mondta az ügyben eljáró bíró.

A meggyilkolt asszony ismerte a férfit, akit maga engedhetett be a házába, mivel erőszakos behatolásnak nem volt jele. A nő ellenállhatott a férfinak, ez feldühíthette, és emiatt ölhette meg. Esetleg azért, hogy elhallgattassa. Ezután talicsával későbbi nyughelyére vitte a nőt, aki viszont ekkor még élt a bizonyítékok szerint. A magatehetetlen áldozat aztán a talicska alatt halt meg.

A vizsgálatok nem adtak okot arra, hogy megváltoztassák a korábbi ítéletet, így Curran továbbra is börtönben marad.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Börtönbe megy, mert fogyásra kényszerítette gyerekeit

Az apa állítólag síelésre, egészséges táplálkozásra kényszerítette a gyerekeket, és állandóan a… Tovább olvasom