Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Szexepil-iskola

Mi az a szexepil? Mitől szexis egy nő? Mit jelent a szexuális kisugárzás? És melyik boltban kapható?


A szexisség, a szexuális kisugárzás nem keverendő össze a közönségességgel. Olyan légkört jelent, egy olyan izzó aurát, amely az ellenkező nemre hatást gyakorol és bevonzza őt tekintetével vagy akár annál is többel a bűvkörbe.

A bűvkör a fejekben kódoltan negatív kicsengésű, pedig a kapcsolatok alapja a másik elbűvölése. Elvarázsolása, ha úgy tetszik. 

Nem árt leszögezni, hogy

- a nőiség, még nem nőiesség és a

- nőies még nem szexepiles.

A szexepil egyrészt attitűd, másrészt belső ragyogás, a nő belső és külső tulajdonságainak tökéletes összhangja. Ebből is következik, hogy ha egy nő nem elégedett önmagával, ha nincs önbizalma, ha nincs tisztában egyéni erősségeivel, szépségével, egyediségével, másoktól való különbözőségével, szexepiles sem lehet. Legfeljebb megjátszottan, ez azonban hamar lebukáshoz vezet, mert sehol nem vagyunk képesek olyan rosszul játszani, mint e téren. Ugyanakkor egy kis ravaszságot minden nő bevethet a Cél érdekében, így aztán a szexepil nemcsak azok sajátja, akik kódoltan hordozzák, hanem tanulható, fejleszthető és elérhető (de boltban nem kapható).

Angelina Jolie
Angelina Jolie

1. A szexis nem jelent kitárulkozást, sem fedetlen idomokat, sem szabadszájúságot. Sokkal izgalmasabb és vonzóbb tud lenni a sejtelmesen áttetsző ruha, a félig fedett kebel, egy csipkés fehérnemű, mint a feltornyozott és a férfiak arcába nyomott duda, a meztelenség vagy a közönséges és trágár beszéd.

2. Az első benyomás igenis számít, a külső megjelenés és a kisugárzás tehát jóval hamarabb megpecsételi a sorsunkat, mintsemhogy a belső értékek felszínre kerülhetnének. Ezt nem árt fejben tartani.

3.  A külső megjelenés nemcsak smink, gondozott frizura, ápoltság, jó alak, vagy öltözék kérdése. Az ugyanis, hogy mennyire vagyunk szinkronban magunkkal, mennyire vagyunk elégedettek magunkkal, van-e  és mekkora az önbizalmunk, mind-mind rá van írva a külső megjelenésünkre. Sokan észre sem veszik, hogy az előnytelennek vélt takargatásával nagyobb kárt okoznak, mintha látszani engednék.
(Tipikus példa a kicsit molett nők esete, akik nagy pólókkal, ingekkel takargatják a feneküket, vagy a túl magas nők, akik összegörnyesztik a hátukat. Mindkét esetben ugye, hogy cseppet sem nőies, és semmiképpen sem szexis a megjelenés? Ez azért belátható.)

4. Sok nőnek először önmagát kell elfogadni, megszeretnie, mielőtt mással próbálá elfogadtatni magát. Ha olyan problémával küzd valaki, ami ráadásul kiiktatható, mint például pár kiló túlsúly, akkor épp itt az idő egy kis fogyókúrára, mozgásra. Mert önmagunk ismeretén át vezet az út mások megismeréséig.

5. Használjuk bátran a jóisten adta eszközöket, egy mosoly, egy csábos pillantás, szép járás, kedves hang és hanghordozás stb. mind szexissé tehet.

6. Természetesen boltban kapható segítőket is igénybe vehetünk: ilyen egy vadítóbb színű rúzs, egy neccharisnya, egy szép fehérnemű…stb.

7. Az őszintétlenség, a megjátszás kiábrándító véget ér, nem érdemes nem önmagunkat adni.
8. A szexis nő tudatos, pontosan tudja milyen, mit ér, hogy kell viselkednie, mit kell mondania adott szituációban. Tisztában van vele milyen fegyver a szexepilje és hogy hogyan tudja azt a jóízlés határain belül okosan használni.

9. A szexis nő szereti a férfiakat, akar tetszeni a férfiaknak. Fontos számára, hogy pillantásokat vonzzon be, hogy érezze a férfi válaszát irányába.
10. A szexis nő szeret szexis lenni, szeret nő lenni, szeret élni és szeret szeretni.

Cindy Crawford
Cindy Crawford

Olvasóink írták

  • 3. revenger 2010. július 10. 09:03
    „Angelina szájában én is szívesen megkönnyebbülnék ;-)”
  • 2. Truder 2010. június 17. 11:30
    „Szegény Jolie, nem egy szépség ..Cindy jó csaj”
  • 1. Mankapunka 2010. június 16. 18:26
    „Jól szájba lehetne szexuálni Jolly Jokert!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nők és a káromkodás

Sokszor észre sem veszik a fiatalabb nők, hogy mennyit káromkodnak. Dér Heni szerint a csúnya beszéd… Tovább olvasom