Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Szex közben sérült meg, kártérítést kér munkáltatójától

Kiküldetésen volt egy nő, amikor szállodai szobájában a fejére zuhant egy lámpabúra szeretkezés közben. Kártérítést kér munkáltatójától.
Kártérítést követel munkáltatójától egy nő Ausztráliában, amiért megsérült szeretkezés közben - bár a sérülést nem amiatt szenvedte el, ám éppen munkahelyi kiküldetésen volt.

A szex nem tartozik feladatkörébe, személyzeti főnökként dolgozik egy kormányhivatalnál. A kiküldetésen szállodai szobájában pásztorórázott egy férfival, amikor a fejére zuhant egy lámpabúra, és úgy arcon csapta, hogy kórházi kezelésre szorult. Az eset miatt kártérítést követelt munkaadójától azzal érvelve, hogy a hotelszobát munkahelye fizette, így övé a felelősség is az ott történt balesetért.

Munkaadója nem volt hajlandó fizetni, az ügyből per lett, amelyet első fokon elvesztett a nő, ám a héten az ausztrál szövetségi bíróság felülbírálta az ítéletet, és jogosnak minősítette a canberrai nő kárpótlási igényét, mivel álláspontja szerint közömbös, hogy a felperes éppen mit művelt a szobában.
"Ha kártyázott volna, akkor minden további nélkül, eleve jogosult lenne a kártérítésre" - idézte John Nicholas bírót a Daily Mirror című brit lap.

Olvasóink írták

  • 1. Contar 2012. április 21. 08:27
    „Érdekes, hogy mennyire másként gondolkodunk: bennem kapásból a szálloda felelőssége merült fel, amire az ausztrálok nem is gondolnak!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megfojtotta a legjobb inge

Ing ölt embert Romániában: beakadt egy szögbe, és megfojtotta viselőjét. Tovább olvasom