Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Szente Vajk Romániába ˝disszidált˝

Szente Vajk kamaszként is jófiú volt, mégis okozott álmatlan éjszakát szüleinek: a Hacktion című magyar sorozat színésze, az általa megformált karakterhez hasonlóan egy éjszaka szó nélkül eltűnt, és szüleinek egészen Kolozsvárig kellett utazniuk, hogy visszahozzák.

Hacktion
Minden hétfőn 21.10-kor, új epizódokkal a Magyar Televízió műsorán
Nem volt szemtelen még csak engedetlen kamasz sem Szente Vajk, mégis sikerült szüleit halálra rémítenie, amikor egy este nem ment haza és szó nélkül eltűnt.

„Színiiskolás koromban majdnem Romániába disszidáltam" – mesélte nevetve Szente Vajk az egyetlen esetet, amikor kamaszként a frászt hozta szüleire. „Éjszakai vonattal utaztam Békéscsabára, de elnyomott az álom. Egészen Kolozsvárig senki nem ébresztett fel, ott azonban leszállítattak a vonatról, és mivel nem volt útlevelem, őrizetbe is vettek. Szerencsére annyi pénz volt nálam, hogy haza tudtam telefonálni –árulta el Szente Vajk, akiért szülei, miután hajnali 3-ig hiába várták a békéscsabai állomáson, egészen Kolozsvárig utaztak.A Hacktion sztárjának rövid ideig tartó romániai kiruccanása épp olyan felfordulást okozott, mint a sorozatban az általa megformált vagány hacker, Deamon eltűnése. A halottnak hitt számítógépes zseni ugyanis ismét felbukkant a színen, felforgatva ezzel az Infrastruktúra Védelmi Osztag életét.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mexikó legnépszerűbb tequilája tányéron is isteni!

Világbajnok mixerünk, Keresztes Ferenc újabb műalkotásokat, gasztronómiai különlegességeket alkotott… Tovább olvasom