Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Szellem ijesztegeti a brit múzeum dolgozóit - fotó

Az éjszaka készített felvételen a múzeum műtárgyai között egy jól kivehető nőalak tűnik fel. A kép készítésekor senki nem volt a teremben, a dolgozókat sokkolta a fotó.
Hihetetlen fotó sokkolta a minap a Torquay Museum dolgozóit. Az éjszaka készített felvételen a múzeum műtárgyai között egy jól kivehető nőalak tűnik fel - írja a Mirror.

A képet egy szeánsz estéjén készítették a dolgozók, akik véletlenszerűen fotózták a múzeum szobáit. A kép egy régi parasztházat megidéző teremben készült, ahol akkor állítólag senki nem tartózkodott.


A fotón a női fej a padló felől egy fénysugár felé néz, és a régi korok stílusát megidéző ruhában van.

"Amikor visszanéztük a fotókat, először nem láttunk semmi különöset. Aztán feltünt valami furcsa folt a kép közepén. Kicsit állítóttunk a kontrasztokon, akkor rajzolódott ki az ijesztő női alak" - mesélte a múzeum marketing menedzsere.


"Amikor a kép készült, senki nem volt abban a szobában. A benne találahtó bútorok körülbelül 300 évesek, és néhai tulajdonosaik energiáit hordozhatják. Más magyarázatot nem találok" - tette hozzá.

Állítólag nem ez volt az első észlelés a múzeumban. Korábban könyvek estek le maguktól a polcokról, és több ember is látott egy titokzatos nőt kék viktoriánus korabeli ruhában.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őrülten lazán táncol a 97 éves dédi - videó

Az anyuka eredetileg a nyolcéves kislányát kezdte el videózni tánc közben. Ekkor kapcsolódott be a… Tovább olvasom