Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Szelfizhet is luxuscellájában a drogbáró

Play Station, Nintendo, DVD lejátszó, társkereső holnapok böngészése, Skype - mindezt a luxust börtöncellájában élvezheti a hírhedt drogbáró.
A 36 éves Jason Crockert 2013 decemberében csukták le, amikor Plymouth-i lakásában heroinárusításon kapták. Öt évet kapott, de a magát drogbárónak tartó férfi nem tört meg, sőt, a rácsok mögött továbbra is luxusélete van - írja a Metro.

Forrás: Metro
Forrás: Metro

Cellájában síkképernyős tévé is helyet kapott a Play Station mellé, társkereső weboldalakat is böngészhet, mindezek mellé Nintendója és DVD lejátszója is van egy rakás DVD filmmel. Skypeolhat, dohányozhat, és mindezt nem szégyelli.

Forrás: Metro
Forrás: Metro

A brit börtönökben ugyan szigorúan tilos mobiltelefont tartani, Jasont azonban ez sem zavarta. Luxuskörülményeiről egy rakás fotót tett közzé a Facebookon, sőt, egy rabtársaival készült szelfit is posztolt.

Forrás: Metro
Forrás: Metro

Jason ezen felül nemcsak internetezésre is alkalmas telefonhoz, hanem a róla szóló újságcikkekhez is hozzájut a börtönben. A falra felfüggesztett fotóin családja és barátai is mindig vele vannak, New York City-s ágyneműje sem árulkodik arról, hogy a férfi egyébként börtönben van.

Forrás: Metro
Forrás: Metro

Jason állítólag nem ússza meg büntetés nélkül, plusz két éves kaphat mert okostelefonhoz jutott, sőt, fotókat posztolt a Facebookra. A Skype és a társkereső weboldalak miatt plusz hat hetet kapott.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Dáridó miatt veszett össze Lagzi Lajcsi és Hajdú Péter

Korábban arról volt szó, hogy közösen készítik a műsort, de már nincs napirenden. Lajcsi elmondta,… Tovább olvasom