Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Szelfizés miatt égett halálra a tinilány

A 18 éves lány a barátnőjével egy vasúti kocsi tetejére mászott fel, hogy elkészítsék a tökéletes szelfit. A 27.000 voltos feszültség szabályosan lángra lobbantotta a tinit.
A 18 éves román lány, Anna Ursu a szelfizés megszállotja volt, amiért végül az életével fizetett - írja a Metro.

Anna 17 éves barátnőjével ment ki a jászvásári vasútállomásra, ahol felmásztak egy vasúti kocsi tetejére egy látványos fotó kedvéért.

A két lány bele sem gondolt abba, milyen veszélyek leselkednek rájuk, amikor felmásztak a járműre, az elektromos vezetékek közelébe.

Ugyan egyikük sem ért hozzá egyetlen vezetékhez sem, a tragédia enélkül is megtörtént. Amikor Anna beleért a vezetékek elektromos mezejébe, testén 27.000 voltos feszültség cikázott át, teste azonnal lángokba borult.

Anna Ursu
Anna Ursu

A tragédia megelőzhető lett volna, egy járókelő ugyanis látta mire készülnek a lányok, és megpróbálta lebeszélni őket arról, hogy femásszanak a kocsi tetejére.

A szemtanú elmondása alapján nem sokkal ezután hatalmas csattanást hallott, látta hogy a lány teste meggyulladt. A tini testének több mint 50 százaléka megégett, sérüléseibe a kórházban belehalt.

17 éves barátnője lerepült a vonatról, ő valószínűleg ennek köszönheti az életét.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Johnny Depp kutyáinak elaltatásával fenyegetőznek az ausztrál hatóságok

A színésznek két napja van arra, hogy visszaszállítsa az Egyesült Államokból titokban az országba… Tovább olvasom