Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Szekeres Adrien a jóság nagykövete

Győr-Magyarország - Üdítően szép, jól áll neki a farmer, abból is a nőies, topos farmer ruha változat, amelyben érkezik.

Ugyanakkor jó látni, hogy a méltán népszerű énekesnő mit sem változott gyermekei születése óta, – maradt ugyanaz a szerény, magát vállaló nő szereplési vágy nélküli, szelíd megszólalással, mint évekkel ezelőtt. A Gyermekétkeztetési Alapítvány és a gyermekvédelmi központok, valamint a a Raiffeisen Bank közös programjának ő az arca, – igyekszik megfelelni az elvárásnak.

 – Több jótékony programra felkértek már, de tapasztalataim szerint ezek rendre elpukkantak, vagy nem biztos hogy célba értek – árulta el Szekeres Adrien. – Úgy vélem, ha jól bejáratott szervezetek állnak egy-egy jó cél mögött, talán több embert megszólíthatunk, biztosabb a siker. Amikor igent mondtam a Gyermekétkeztetési Alapítvány megekeresésére, arra gondoltam, végre egy igazán jó cél, amelynek az érdekében együtt tehetünk.Szekeres Adrien szerint a hétköznapokban nem, de legalábbis ritkán gondolunk bele, mekkora ajándék, hogy a gyermekeink családban élhetnek, van kit anyának, apának szólítaniuk. A Közösen programot jól kitalálták a szervezők, nincs vele különösebb macera, csupán egy kártyát kell használni, amiből a bank vásárlásonként 10 forintot von le automatikusan. Ez a kicsi ötlet kellett ahhoz, hogy áprilisban és májusban összejöjjön 10 millió forint, amelyet összesen 11 gyermekotthonnak juttattak el. A ménfőcsanaki adomány átadásnál Szekeres Adrien személyesen is jelen volt a Bóbita Gyermekotthonban.

Semmiért nem adná az anyaéveket

– Munkával és pihenéssel vegyesen telik ez a nyár – tudtuk meg a jóság nagykövetétől. – Éneklés nélkül félkarú lennék, ugyanakkor rendkívül fontos az életemben a család, a férjem, a kislányaim boldogsága. A

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Franciaország-mániás Halász Gábor

Sztársztori - Halász Gábor, a Barátok közt egykori Hoffer Misije három éve Kiskutas polgármestere,… Tovább olvasom