Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Szado-mazo botrányba keveredett egy Békés megyei tanár?

Békés megye - Újabb pedagógusbotrány, ezúttal egy Békés megyében: egy általános iskola történelemtanárt azzal vádolnak, hogy egy szado-mazo oldalon hirdeti magát. Az érintett cáfol, az iskola kivár - írja a Blikk.

Harapás, mellkínzás, beöntés, fenekelés – csak néhány címszó a szalonképesebbek közül egy szado-mazo honlapról. Ezen az oldalon hirdeti magát egy általános iskolai történelemtanár egy névtelen feljelentő szerint - számol be a Blikk.

A lap megkereste az érintett tanárt, aki azt állítja, valaki visszaél a nevével, hogy besározza. Az előkelő környezetben üzemelő általános iskola igazgatóját nem érték váratlanul a beosztottjával kapcsolatos vádak. Mint elmondta, feljelentést tett a rendőrségen, hiszen őt egy hónappal ezelőtt e-mailben kereste meg ezzel egy „jóakaró". Sőt maga az érintett is rendőrséghez fordult, hogy végére járjon, ki indított ellene lejárató kampányt.

Ez nem igaz! A történelemtanár döbbenten olvasta a névtelen feljelentést, amelyet az igazgató adott át neki. fotó: Dányi László
Ez nem igaz! A történelemtanár döbbenten olvasta a névtelen feljelentést,
amelyet az igazgató adott át neki. fotó: Dányi László

– Nagyon fel vagyok háborodva az alaptalan gyanúsítgatások miatt. Visszaéltek a nevemmel. Feljelentést tettem, a nyomozás még nem zárult le – nyilatkozta a hírbe hozott pedagógus a Blikk kérdéseire válaszolva. A szóban forgó honlapon a magát „Engedelmes" néven nevező illető azok jelentkezését várja, akik úgy kezelik, mint egy háziállatot. Kedveli az anális szexet, a láncokat, a büntetéseket és több dolog mellett a mazochizmust is.

A Blikknek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense cáfolta, hogy eljárás indult volna, mint mondja: nem érkezett hozzájuk feljelentés az érintettektől, és nincs semmiféle nyomozás.

A Blikk szerint a hirdetés hétfő délután 16 órakor nyomtalanul eltűnt a netről. Ha mégis a tanár hirdette magát, az igazgató megígérte, kirúgja.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. ASHER 2009. március 16. 21:46
  „Ejnye-Bejnye!!!!A kis Spermahajder!!!!!!!!!”
 • 20. GINGER 2009. február 26. 11:27
  „Sok minden megtörténhet, kit a legjobb barátomnak tartok lehet ő aki hátba szúr. A legjobb barátnőm, én annak tartottam, míg egyszer azt mondta nekem, egyedül álló vagyok, bárkivel hírbe tud keverni, csak annyit kell tennie, valamelyik férjes asszonynak azt mondja a férjével van kapcsolatom, ebből a sza...ból mossam ki magam!! Hát ilyen emberekkel vagyunk körbevéve??
  Ennyit a körülöttünk élő "embertársainkról" kik ilyen jóakarók. Bárkit lelehet járatni bűntetlenül?
  Különben magánügy ki -hogy szereti a szexet, míg másokat nem botránkoztat meg.”
 • 19. soproni 2009. február 25. 18:20
  „"Magánügy".Van ilyen még Magyarországon? Mást sem hallani és olvasni csak azt,hogy ki,hogy éli az életét ,kivel ,mikor ,hol és meddig. Ki kit csal meg,ki mit csinál szabadidejében ,hogyan és kivel. Itt már senkinek sincs magánélete!!!! Köszönet érte azoknak,akiket csak az boldogít,ha belepiszkíthatnak mások életébe és csámcsoghatnak a napi pletykákon. Nem hiszem el ezt a sok sületlenséget,amit az elmúlt hetekben közöltek velünk olvasókkal az iskolákban történtekről . A mai gyerekek valóban nagyon rafináltak és elég ügyesek ahhoz,hogy az internet segítségével álljanak bosszút azokon,akik számukra ellenszenvesek.Ennek ellenére,lehet,hogy van igazság is a közölt hírekben.Azt viszont nagyon furcsállom,hogy hirtelen az iskolákban ennyi rosszra és másokat megalázó dolgokra derül fény. Üzenném azoknak akik csupán bosszuból képesek tönkretenni mások életét (gyáván a névtelenségbe bújva),hogy soha senki ne ítélkezzen mások felett,hisz soha nem tudhatják mikor kerülnek ők is olyan helyzetbe,mint azok,akiket most elitélnek,
  megszégyenítenek és megaláznak .
  Ezek a szavak ismerősek még valakinek :szeretet,békesség,összetartás,barátság,együttérzés,tolerancia, segítőkészség,türelem .....?”
 • 18. MYA 2009. február 25. 00:47
  „A legszomorúbb, hogy a tárgyalás nem napok, hónapok kérdése, így bármi is az igazság a tanár magánügyéről!!!, az már sajnos mindegy. Szerintem a szülők lázadása követi az eseményeket, a tanár összeomlása, bármi is az igazság, egy tanári állás felszabadult... hmm... elgondolkodtató. Mint ahogy az is, hogy vajon a "névtelen bejelentő" kiderül-e, hogy kicsoda.”
 • 17. k 2009. február 24. 20:35
  „Egy fotót néhány pillanat alatt le lehet csípni a netről, és nem is kell hozzá nagy tudás.Elég, ha meg jelenik a monitoron Utána már fel is lehet tenni, és le is lehet járatni valakit. Ez egy szemét, sunyi dolog
  De van olyan hogy-------> IP cim.
  Ha a tanár" nem bűnös" azt is ki lehet deríteni. Mivel bárki fel megy a netre, nyomot hagy.
  Egyébként meg
  5. tricse -vel egyet értek: "Megjegyezném,hogy nagyon sok mindenkit ki lehetne rúgni az állásából,ha a szexuális életet vennék alapul.mint az alkalmassági feltételek egyikét---talán éppen ezért jó hogy magánügy! "
  Csak annyit tennék még hozzá,hogy nem a munkahelyén csinálta, és nem megy a tanítás rovására akkor mért oly nagy baj, ha ez a mániája, és esetleg "így "szereti. Nem pedofil.
  Egyébként erősen lejáratás "szaga" van.”
 • 16. Goldmund 2009. február 24. 20:02
  „Lehet, hogy egyest adott egy diákjának, vagy hangosan rá merészelt szólni, a diák meg be akarja sározni.”
 • 15. Stirner 2009. február 24. 19:28
  „"Legközelebb kik következnek? Marhaság."

  Kik? Talán te. Talán én. Az emailünk megvan. A képünket is megtalálhatják. Mint valami sztálinizmusban itt ma fokozatosan újabb és újabb célpontokat jelölnek ki egy kis megregulázásra.
  Talán a tanár bácsi nem volt elég liberális, és most fizetni fog érte....”
 • 14. anyu2 2009. február 24. 19:19
  „Szerintem is kell jó adag mazo, ha valaki tanár akar lenni, maradni !
  Szadó leállítva, csúnyán nézni sem szabad a kis csillagszeműre, egyből rasszista lesz a tanerő, szegregál , stb, stb...
  DE: az ország, amelynek a vezetői között paranoiások, főhivatalnokai között melegek dicsekszenek magukkal, miért éppen a tanároktól vár bármiféle "állásszerű" erkölcsi tartást, ugyan magas nekem!
  A szadó akkor mégis jöhetne, ha a kisdrágák szórakozásiból nyomnak iyesmit fel a netre , sokkat érdemelnének ám!”
 • 13. RickCartman 2009. február 24. 19:17
  „Egyrészt ez máris egy minuszos hir, másrészt nem értem a logikai bakugrást:hogy jön ide a rendőrök nyugdija???
  Általános leépülést tükröz-igen, divat a tanárt lejáratni, és általában bárkit(próbáltad volna akár csak 25-30 évvel ezelőtt, hogy régebbről már ne is szóljak).Emlékeztek még pár éve a hatvani esetre?Két kislány hármast kapott kémiából és bejelentették, hogy a tanár molesztálta őket.Szembesitéskor, egymással is összevesztek, kiderült a tanár 100%-os ártatlansága, de kettétört a pályája, mert "kabátlopási", illetve"valami Pedofil" ügybe keveredett, hol taláhatott vajon állást ezután?
  Sajnos a média, és még sajnosabb, hogy a Kisalföld is partner ebben, ennyire rossz az olvasotság, Lord R.úr, hogy ennyire le kell zülleni?”
 • 12. ideals 2009. február 24. 18:42
  „PrettyWoman, én is igazat adok neked.. - és még hozzáteszem, hogy leginkább nem az "utcai" zsarukat küldik nyugdíjba - legjobb tudomásom szerint -, hanem inkább az íróasztalok mellől mennek, és aztán egy újabb állásba kerülnek, ahonnan mellesleg visznek haza egy kis lovettát. Ami a felemelt nyugdíjkorhatárt illeti, én nem is remélem, hogy megérem a nyugdíjat sok már "Ratkó-gyerek" társammal együtt, de valószínűleg így is van kikalkulálva..”
 • 11. PrettyWoman 2009. február 24. 18:32
  „11. Szerintem igazad van. Miért érzem úgy - ezt a cikket olvasva - hogy kifejezetten utaznak most a tanárokra? Ha épp nem csináltak semmi "rosszat" az iskolán kívül, akkor kreálunk valamit ellenük? Legközelebb kik következnek? Marhaság.
  Engem inkább bosszant, ami a tegnapi híradóban volt, hogy 2016 után 65 év lesz a nyugdíjkorhatár. Táblázat másik oldala: rendőröknek marad a 40 éves nyugdíjazás. És még a rang alapján közölték a nyugdíjaikat is. Kár volt ezzel borzolni az emberek idegeit. Nem is értem, miközben mindig az baj, hogy nincs pénz az államkasszában. Abból a rengeteg pénzből munkahelyeket kéne teremteni, mert nagyon sokan dolgozni szeretnénk.”
 • 10. ideals 2009. február 24. 18:26
  „.. hm .. mellesleg bárki fotóját le lehet lopni a netről, bárki személyiségével lehet kreálni egy oldalt, és persze jól lejáratni, hírbehozni, stb. stb. - és akkor magyarázkodhat az illető. Tettek így már tönkre embereket, családokat, férfiakat épp úgy mint nőket - kb. egy életre. Elég szomorú... Hogy honnan jönnek-mennek az emilek, azt meg a szolgáltató kb. 3 perc alatt lenyomozza. Ja, és az sem igaz, hogy moderátor nem tud törölni semmit. Hány helyen van, hogy "megszűrik" a bemutatkozó fotókat, és majd aztán engedélyezik, hogy szerepeljen az illető a portálon. Úgyhogy a teljes igazságot valószínűleg egyedül a tanár tudja...”
 • 9. Korrekt5 2009. február 24. 17:16
  „...na ne tanárkám, erre marha könnyü rájönni......ennyire hülyének nézi az embereket.

  Én azért sutyiba megnézném a komputerét.

  Senki sem törölhet ki semmit sem, csak ha tudja a kódokat, még az operatör sem tud törölni saját profilt.”
 • 8. MTT 2009. február 24. 14:10
  „Nekem egy internetes portálon egyik pillanatról a másikra kitörölte valaki a profilomat, ismerősökkel együtt és a mailemen is regisztráltak a nevemben. Most szedem össze újra azokat legalább, akik sokat jelentenek nekem. Ennyit arról, hogy még esetleg a vétlennek kell magyarázkodnia...Nem irigylem.”
 • 7. RickCartman 2009. február 24. 13:40
  „Aztán kinek mi köze hozzá?Fogadok, a legnagyobb erénycsőszök otthoni gépe nyüzsög az ilyen letöltött videóktól, itt meg verik a nyáluk, igy szokott ez lenni...”
 • 6. tricse 2009. február 24. 13:28
  „bakker ez a nicknév nyerő nálam:)”
 • 5. infravöröslódobogás 2009. február 24. 12:34
  „unalmas téma ez is...mint a töbi suli-sex botrány :D”
 • 4. tricse 2009. február 24. 12:21
  „Aki ma pedagógusnak megy az alapból mazo!:)
  Megjegyezném,hogy nagyon sok mindenkit ki lehetne rúgni az állásából,ha a szexuális életet vennék alapul.mint az alkalmassági feltételek egyikét---talán éppen ezért jó hogy magánügy!”
 • 3. Putyilov 2009. február 24. 12:08
  „Na,bumm. Mi van akkor,ha neki az ütleg kell közben? Egyéni probléma,amíg nem befolyásolja a diákjait.”
 • 2. aha. 2009. február 24. 11:53
  „....és kik tartanának rendet? A szabadnapos rendőrök, vagy az üveges rendőrqrvák?”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elege lett: Elhagyja az országot Liptai Claudia!

A csinos műsorvezető állítólag külföldi szerelméhez utazik ki - írja a hirado.hu. Tovább olvasom