Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Szabó Zsófi egy életre megváltozott

A lelkében tátongó ürességről a vasárnap adásba kerülő Frizbi felvételén beszélt, ahol azt is elmondta, hajszál híján öngyilkos lett.
Szabó Zsófi összeomlott, magába zárkózott, bará­tai­val sem tartja a kapcsolatot – címlapok egész sora jelent meg az utóbbi tíz héten ezekkel a címekkel.

Édesapja, Szabó Gyula halála óta sehol nem szólalt meg, sőt a telefonját nem csak az újság­íróknak, barátainak, szeretteinek sem nagyon vette fel Szabó Zsófi - írja a Bors.

A színésznő elérkezettnek látta az időt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba és mindenkit megnyugtasson, talpra állt. Hajdú Péter vendégeként azt is elárulta, tényleg talán csak egy hajszál választotta el attól, hogy meggondolatlan lépésre szánja el magát.

– Belül végtelenül üres voltam. Bezárkóztam. Jöttek az SMS-ek, hívtak a barátaim, és nem reagáltam semmire. Dolgoztam, aludtam, dolgoztam, aludtam, és egyre többet aludtam. Nem érdekelt az étel, nem érdekelt, hogy süt a nap, nem vittem a kutyám sétálni, nem öleltem át a párom. Arra gondoltam, ennek semmi értelme, meg kéne halnom!

A színésznő Hajdú Péter kérésére azt is elmondta, felmondott a TV2-nél.

Szabó Zsófi feltehetően élete legnehezebb időszakán van túl, olyan gyötrelmes hónapokon, amelyek egy életre megváltoztatták őt. Egy megfontolt, kemény és erős nő lett belőle.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött az idei kockadinnyeszezon Japánban

A 10 ezer jenbe (22 ezer forint) kerülő dinnyéket főleg áruházak és zöldségboltok vásárolják… Tovább olvasom