Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Sváby András szerint megölték a Naplót

Az emblematikus műsor egykori vezére szerint a Napló hosszú idő óta kínosan kerülte a kényes témákat, udvari műsor lett belőle.
Nyilvánosságra hozta TV2 a Sztárban sztár énekeseinek névsorát, és az is kiderült tegnap, hogy a Napló tizenhét év után vasárnap estéről szombat délután öt órára kerül át. Az emblematikus műsor egykori vezére nyílt nekrológját is megírta már - írja a Bors.

– Nagy kedvem nincs nekrológot írni, de pár sort talán illene. Ezt a műsort nem azzal szarták el, hogy átteszik az amúgy komoly műsornak megalázó szombat kora délutánra, ezzel csak megölték. Szegény agonizáló Napló hosszú évek óta kínosan kerüli a fontos témákat, udvari műsor lett belőle. Sajnálom. Napló, béke veled, az én emlékeimben szép és fiatal maradsz – írta Sváby András a közösségi portálján.

A Bors megkeresésére posztját annyival egészítette ki, sosem bántaná meg a régi kollégákat, Tvrtkót sem.

- Én másképp szerkesztettem a Naplót, a fontos témákért mindig megküzdöttem. Egy újságíró követhet el hibákat, de hajlongani és nagyon udvariasnak lenni nem szabad – magyarázta Sváby.

A TV2 elárulta, a Sztárban sztár indulása miatt kellett Tvrtkóékat elmozdítani. Így a Liptai Claudia nevével is fémjelzett műsor lehet majd a felelős, ha a szombati időpontban a Napló nézőket veszít.

Borsonline.hu


hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mintegy 9 milliárdért kelt el egy ritka Ferrari

Több mint 38 millió dollárért (8,8 milliárd forintért) kelt el egy ritka Ferrari egy árverésen… Tovább olvasom