Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Súlyos milliókat követel Győzikétől a TV2

A showmantől tízmilliós kötbért kér a csatorna, amiért feltűnt az RTL-en. Győzikét sokkolta a hír.
Gáspár Győző videoüzenet formájában megjelent az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjében, Bea asszony kapta ajándékba a műsor készítőitől Győző üzenetét.

A showman az akkori munkáltatójának és a nagyvilágnak úgy magyarázta az esetet, hogy a videót Virágtól csalták ki a műsor készítői, és semmilyen hozzájárulást nem adott, hogy képernyőre kerüljön. A TV 2 most tízmilliót követel, Győzikét padlóra küldte a hír.

– Sokkoló! Sokkoló ez az egész! – mondta a Borsnak Gáspár Győző, aki csütörtök este tíz órakor kapta meg a levelet.

– Azért dolgoztam, hogy én fizessek? Szomorú ez az egész, na­gyon szomorú. És nem csak a követelés, elsősorban az, hogy azok az emberek, akikkel egy hajóban eveztünk, a telefont nem veszik fel nekem. Szóba nem állnak az emberrel. Pedig lehetne velem beszélni, akár még fizetnék is, ha bebizonyítaná bárki, hogy jogos a követelés. De ehhez tisztázni kellene, miért és hogyan kerülhettem képernyőre az RTL-en. Ebben sem segít senki. Pedig nem kérek sokat, csak ke­zel­je­nek úgy, mint Berki Krisztiánt! – mondta epésen Győzike.

- Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíteni fogja az erre az esetre vonatkozó kitételeket. Ennek részleteiről nem adhatunk tájékoztatást, ez a szerződő felekre tartozik – tudatta a csatorna sajtóosztálya.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élve akarta megenni áldozatát a gumicsirkés támadó

A szemetet vitte ki egy brit nő, amikor egy férfi pisztollyal és gumicsirkével lépett oda hozzá, és… Tovább olvasom