Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Stohl balesetet okozott, és kiszáll az X-Faktorból

Miután meghallgatták, hazaengedték a rendőrségről Stohl Andrást, akivel kapcsolatban gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között.
"S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték" - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PRMFK) sajtóügyeletese szombat délelőtt az MTI-vel. Kovács Viktória tájékoztatása szerint a dunakeszi kapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. Jelenleg szakértői véleményekre várnak. 

Az egyik gépkocsiban utazó nő szombat délelőtt az MTI-nek azt mondta: hajnalban Egerből tartottak a főváros felé, amikor frontálisan beléjük hajtott egy autó, amelyet Stohl András vezetett, aki - mint állította - "láthatóan ittas volt". A balesetben könnyebben megsérült utas elmondása szerint a színész-műsorvezető meg sem kérdezte, hogy vannak, "csak kért egy cigarettát". Hozzátette, hogy később Stohl András élettársa is a helyszínre érkezett.

A másik gépkocsiban utazó asszony ugyancsak arról számolt be az MTI-nek, hogy Stohl András szállt ki a balesetet okozó autóból, és ő is vélelmezte a színművész ittasságát. Elmondta: a szintén a kocsiban lévő édesapja - akit a tűzoltóknak kellett kivágniuk a járműből - combnyaktörést szenvedett, jelenleg műtőben van.

Az MTI szombaton úgy értesült, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között. A PMRFK sajtóügyeletese akkor az MTI érdeklődésére annyit erősített meg, hogy egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást, előállítottak egy szombat hajnalban történt balesettel összefüggésben.

A rendőrség honlapjára felkerült szombat reggeli közleményben a PMRFK arról adott tájékoztatást, hogy "személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a Dunakeszi Rendőrkapitányság illetékességi területén". Közölték: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton 4 óra körül egy személygépkocsi közlekedett Budapest felől Fót irányába, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán - egyelőre ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy ember könnyebben megsérült. "A vélhetően vétkes sofőr a helyszínt a baleset után elhagyta" - írták.

Kovács Viktória szombaton 11 óra után az MTI kérdésére elmondta: vérvétel útján fogják megállapítani, hogy ittas volt-e a sofőr, vagy sem. Ez az eredmény várhatóan jövő héten fog megszületni.

A baleset miatt Stohl kiszáll az X-Faktorból
 
Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András szombat hajnalban autóbalesetet okozott. Stohl András szombaton napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését.

Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését. A csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.


A Duna Televízió gondolkozik azon, hogy "az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni" - közölte a csatorna sajtófőnöke Stohl András autóbalesetével kapcsolatban szombaton az MTI megkeresésére.

"A baleset áldozatainak gyors felépülést kíván a Duna Televízió, nagyon sajnáljuk, ami történt" - mondta Herczeg Dóra. A Tűzvonalban című magyar akciósorozat egyik főszereplőjét Stohl András alakítja. Az origo hírportál január 14-én számolt be arról, hogy a Duna TV átvette a sorozatot a Magyar Televíziótól. Az MTI szombaton tudta meg, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek annyit mondott, hogy előállítottak egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást, egy szombat hajnalban történt balesettel összefüggésben. Kovács Viktória később azt közölte, hogy "S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték". A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy személy könnyebben megsérült.

Olvasóink írták

143 hozzászólás
 • 143. széchenyi12 2010. május 13. 19:10
  „óvakodj a részeges autoStohl!! :-D”
 • 142. Truder 2010. május 10. 17:35
  „Nagy arcú, pofátlan seggfej!
  Remélem lesittelik!!”
 • 141. MTT 2010. május 10. 16:16
  „Stohlság

  Bayer Zsolt álláspontja Stohl András botrányáról
  Nem tudom elhinni, hogy egy baleset szenvedő alanyai hazudjanak. Egyszerűen nincsen rá okuk. Ezért elhiszem, amit mondtak.
  Azt mondták, hogy Stohl András, miután nekik hajtott a szemközti sávba áttérve, kiszállt az autójából, odament hozzájuk, és cigarettát kért. S hogy szemmel láthatóan részeg volt. Majd felhívta a barátnőjét, s odarendelte a baleset helyszínére. A nő meg is érkezett, Stohl pedig megkérte, vállalja magára a balhét, majd távozott a helyszínről. (Az illetékes rendőrkapitánysági közlemény ez utóbbit alátámasztja, lévén Stohl Andrást otthonából állították elő, egy órával a baleset után.)

  Akkor pedig ez így ittas vezetés, ittasan közúti baleset okozása (egy súlyos sérült!) és cserbenhagyás. Ha pedig Stohl a barátnőjére akarta testálni a dolgot, akkor talán a hatóság félrevezetésének kísérlete is megáll.

  Hadd összpontosítsak most az utóbbiakra. A cserbenhagyásra először.

  Miféle ember az, aki egy baleset okozójaként cigarettát kér a sérültektől, azután pedig lelép a helyszínről? Miféle?
  S miféle ember az, aki az egészet megpróbálja rálőcsölni a nőjére, mert annyira azért nem részeg, hogy ne mérje fel: bűncselekményt követett el, ráadásul visszaesőként. Miféle?
  Stohl-féle ember az ilyen. Ez egy létező típus. Ez korunk hőse.

  Stohl András nem volt tehetségtelen ember. Aztán elkapta a gépszíj, bedarálta a média. Meg az a súlyosan beteg közeg, amit mindez jelent, az a súlyosan beteg közeg, ami Alföldi ,,nemzeti" színházát jelenti. És Stohl Andrásból az lett, ami. Egy önkontroll nélküli, gyáva szarjankó. Aki piásan száguldozva veszélyezteti önmaga és mások életét, aki kábítószeres ügyekbe keveredik, aki hajlandó eljátszani mindent, s aki vállalja a ,,celebséget", s mindazt, ami azzal jár.

  Stohl András legemlékezetesebb pillanatai immáron azok, amikor a show-műsorban kezével T betűt formálva, drámai arccal jelzi, hogy lejárt az idő, s az, hogy tökrészegen vezetve cserbenhagyja áldozatait. S hogy a nőjével vitetné el a balhét.

  Lám, egy dörzsölt ügyvéd már meg is szólalt az ügyben. Kifejtette, ha Stohl azt fogja vallani, hogy otthon, a sokk hatására ivott, nem lesz bizonyítható az ittas vezetés. Ha pedig telefonált a mentőknek is, mielőtt lelépett, akkor a cserbenhagyás sem.

  Stohl pedig ezt fogja vallani.
  És így meg is fogja úszni.

  Miképpen megúszta annak idején egy Császár Előd nevű celeb is, aki bekokózva rendőrt ölt (!), majd elkövetett egy biztosítási csalást is gyorsan... és semmi. A sztárügyvéd kisikálta a bajból, a mocsokból, a börtönből. Amiért bárki más kóterba ment volna, azért Császár Előd nem kapott semmit.

  Stohl sem fog.
  Illetve...

  Illetve most még reménykedem. Reménykedem, hogy az új szelek, az új hatalom majd ebben is újat hoz. Hogy Stohl - akit a régi hatalom a Tűzvonalban című tévésorozat sztárjává tett, csak azért, hogy feledtessék valahogyan a 2006. október 23-i gyalázatot - ezt mégsem fogja megúszni. Mert nem úszhatja meg. Mert ha megússza, akkor nem lehet rendet tenni az országban, s a társadalom lelkében, fejében.

  Akkor nem lesz itt semmi sem.
  Reménykedem, hogy ennek a gennyes celebvilágnak valahogyan vége lesz egyszer. Reménykedem, hogy az Alföldi-féle ,,nemzeti" színházból is Nemzeti Színház lesz hamarosan, s abban nem lesz helye többé Stohl Bucinak.
  Mert nem érdemli meg.

  Nem a piálásért. A gyávaság, a cserbenhagyás, a szaremberség miatt.

  Reménykedem, hogy Stohl András most végre és mégis azt fogja kapni, amit valóban megérdemel. Ha igen, akkor tudhatjuk, elindultunk egy másik úton. Ha nem, akkor baj van.

  Bayer Zsolt
  Magyar Hírlap”
 • 140. molyhos_tölgy 2010. május 10. 15:40
  „139. villámcsapás!!

  úgylegyen!”
 • 139. villámcsapás 2010. május 10. 14:46
  „Azittas vezetés,cserbenhagyás,stb.mellett még egy súlyos büntetendő dologra is fény derült az autóba!Tudniillik találtak az autóba,második generációs éjjellátó távcsöveket,ami haditechnikai eszköznek minősül!Ami 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel jár!Akkor a min.2év biztonak kell lenni.A többit meg hozzáadják ha igaz.Remélem eltünsz a francba stohol!”
 • 138. alison 2010. május 10. 12:52
  „Nézzétek meg Stohl Buci soha ki nem fogyó pohara /youtube/ NO KOMMENT”
 • 137. Orfeusz 2010. május 10. 10:07
  „Kedves Levélírók! Legyen ereje a levélíróknak akkor is tiltakozni, amikor Stohlt megpróbálják az ügyvédek a mocskából kimosni!!!! Pénz kérdése az egész, mert ma az igazságszolgáltatás "nehezen" érvényesül celebéknél és a Stohlhoz hasonló "nagyságoknál".”
 • 136. viperetta335 2010. május 10. 09:22
  „Azért azt jelzem,hogy S.András már vasárnap elnyilatkozta magát,hogy nemcsak nagyon sajnálja és nem tudja,miért lépett le és valóban ittas volt,hanem tökéletesen megérti,hogy ha ezek után őt az emberek szörnyetegnek látják és úgy érzi,derékba törte a pályáját,a tv-ben nem fog szerepelni,a színháznál talán számítanak rá.Úgyhogy innentől kezdve úgy érzem,egy véleményen vagyok vele .Mármint S. Andrással.”
 • 135. Orfeusz 2010. május 10. 07:59
  „Sajnálkozik Stohl úr! Ismét szerepet játszik, hogy megtarthassa egzisztenciáját. Ha valakinek, neki nem szabad hini: hazudik és újra részegeskedni, gázolni fog ..............”
 • 134. villámcsapás 2010. május 10. 07:49
  „Most már megérett a BUCIBÓL HOGY PALACSINTA LEGYEN!
  Még hány embert akar nyomorékká tenni egy ˝SZTÁR ALKOHOLISTA?˝”
 • 133. fióka 2010. május 10. 07:24
  „Érdekes a véralkohol vizsgálat eredménye álltalában pár ora alatt megvan itt úgy látszik egy hét kell.Lehet már neki is diplomáciai mentessége van?D”
 • 132. Vita-Max 2010. május 10. 06:51
  „A hozzászólások többségében egyetértenek abban, hogy Stohl András mit követett el, és ezért mi lesz a büntetése mellékesként megjegyezném ,hogy nem cserbenhagyás volt a részéről, hanem helyszín elhagyás. NEM UGYAN AZ!!!
  Amit közvélemény többsége szeretne és amit a bíróság kiszab büntetésként általában sosem egyezik!!!!!! Ez sajnos azért van, mert a magyar jogrendszeren mindig van egy kis rés amin átlehet bújni. A másik oka a népszerűség, amelyről némelyik ember azt hiszi, hogy mentelmi jogként van jelen!!!!! Lásd: Stohl, Császár ,Udvaros...........
  A véleményezők többsége azt szeretné, hogy Stohl-t leültessék , hogy végre megtanulja, NEM VEZETÜNK ITTASAN!!!!!!
  Ez nem így lesz, de nem azért nem lesz így mert, Stohl celeb ,hanem azért mert a jog ezt nem engedi meg .Múltkor már leírtam egy másik cikkhez, hogy az ittasság önmagában másodlagos ok ,ugyan úgy mint a sebességtúllépés ,vagy gyorshajtás..
  A baleset oka nem az ITTASSÁG volt, hanem az útviszonyoknak nem megfelelő vezetés!!!!!
  Lásd: KRESZ 25§.1.bek.

  Egy példa: ha egy ittas ember megüt egy másikat, és annak eltörik az orra, az ugyan úgy súlyos testi sértés, ami három évig terjedő szabadságvesztéssel jár, de első esetben mindig próbára bocsátás, vagy felfüggesztett ítélet a vége.
  Most jön az, hogy Buci-nak már volt egy esete ,igen ,igaz de nyolc évvel ezelőtt .Ez már nem oszt, és szoroz rajta ,mert kettő éven belül van a visszaesés időszaka.

  Ezt azért írtam le ,hogy sokak szemében világos legyen, SAJNOS így működik ez Magyarországon....Ennek viszont nem Stohl az oka........
  Persze ettől függetlenül ,megérdemli a büntetését!!!!!! Köszönöm.....”
 • 131. zsukov 2010. május 10. 02:02
  „Figyi lesz majd 1 jó üdvégy aki eléntzi......”
 • 130. seysey 2010. május 09. 23:23
  „Ahogy a sajtó tájékoztatta az olvasókat, nem csoda, hogy ilyen brutális hozzászólásokat olvashatunk. A történet nem szépíthető! ZÉRÓ TOLERANCIA!!!!!A szabály szerint, aki ittas embernek átadja az autóját, büntetendő! A törvény mindenkire egyformán vonatkozzon, csak így érhetjük el a változást.”
 • 129. Ninetta 2010. május 09. 21:22
  „Nem értem, Stóhl Andrásnak ez sajnos nem az első balesete. Majd´ mindíg ittas volt. Egy ilyen embernek, akinek komoly színházi valamint tévés múltja van, nem szabadna, hogy ilyet megengedjen magának. Nem hiszem, hogy szegény lenne, miért nem hívott taxit? Az pedig nagyon dúrva, hogy a barátnőjével akarta elvitetni a balhét. Sajnálom és teljesen egyetértek azzal, hogy kiszáll az X-Faktorból. Örülhet, ha a csatorna nem rúgja ki végérvényesen. Pár éve a vadász-történet alkalmával el udta tusolni a dolgot, mert, hogy ott is volt valami difi a dologban az tuti! Valóban örökre el kell venni a jogosítványát és igenis valami érdemi bűntetésben részesíteni, amitől valóban érzi a dolog súlyát. Mielőbbi gyógyulást a sérülteknek!!!”
 • 128. kisem 2010. május 09. 20:43
  „ad. #115.)

  Nem ide tartozik, de mégis leírom.
  A hivatkozott hozzászólás idézési módja a legalkalmasabb arra, hogy az idézett szöveg egészének eredeti értelmét megváltoztassa. Ha már kiragadott, T. Viperetta335, három egymás mellett lévő szót, akkor nem eshetett volna nehezére a közvetlen előttük lévő valamelyest kifejezést sem idézni, mert annak hiányában egészen más hangsúlyt kap az idézett mondatrész!
  De hát így van ez mindennel. Így lehet(ett) azt a bizonyos beszédet is tetszés szerint értelmezni, értelmeztetni.”
 • 127. henni 2010. május 09. 18:20
  „Valódi börtönt mint a Cininek..........plusz komoly kártérítést...........és örökre bevonni a jogsiját.”
 • 126. Patriot 2010. május 09. 18:12
  „viperetta335, nagyon jól ír!”
 • 125. kopex 2010. május 09. 16:38
  „Ha ez Olaszliszkán történt volna... Nem vadászna többet. Most próbálkozhat
  újra gyilkolni, hátha a következőben sikerül. Ha bírságot kap, kifizeti, ha bevonják a jogsiját, vezet anélkül. Még a csonkítás se lenne semmi, mert hykomatos terepjárót venne. Majd ha tán megvakul a sok szesztől, nem lesz közveszélyes”
 • 124. Lone_wolf.. 2010. május 09. 16:27
  „moderálva”
143 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit utálnak a britek a nyaralásban? Hogy más britekkel találkoznak külföldön is

A brit turisták gyűlölik, hogy külföldön állandóan más britekbe ütköznek- derül ki egy felmérésből. Tovább olvasom