Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Stohl András újra fegyvert ragadott

Hosszú várakozás után végre elérkezett Stohl András életébe az a pillanat, amikor ismét fegyvert foghatott vadra.
A vadászat szerelmese, mint ismert, 2010-ben Fót környékén autóbalesetet okozott, s büntetéséből öt hónapot a rácsok mögött le is töltött. Jogosítványát öt évre elvették, s fegyvertartási engedélyét is bevonták, vadászlőfegyvereit és a lőszereket úgynevezett hatósági tárolásra le kellett adnia.

– Egy hónappal ezelőtt lejárt a büntetésem (a színész a jogkövetkezményekre gondolhatott – a szerk.) –, jogilag büntetlen előéletű ember vagyok. Ismét megigényeltem a fegyvertartási engedélyemet, és meg is kaptam, mégpedig a fegyvereimmel együtt – mesélte a Borsnak. A színész jelen pillanatban tehát tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal és saját lőfegyverekkel rendelkezhet. Azonban András fontosnak tartotta, hogy visszatérjen a büntetlen előéletét taglaló mondatára.

– Nem szeretném, ha bárki is félreértene. Én már örökre büntetett előéletű ember maradok, de jogilag és papíron elévült a büntetésem – magyarázta a színész, aki kedd délután már zavartalanul lövöldözhetett az erdőben. Stohl András egyébként visszaszerezheti jogosítványát is, ám ahhoz újra vizsgát kell majd tennie.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia: nem vette észe a traktoros a fűben heverő kisfiát

Családi tragédia történt egy ír farmon: egy ötéves kisfiú vesztette életét drámai körülmények… Tovább olvasom