Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Stohl András: nincs ember, aki börtönbe akarna menni

Stohl András szerint nincs ember, aki börtönbe menne, ő maga is felfüggesztett büntetésben bízik.

A színész-műsorvezető a közlekedési balesete kapcsán indított büntetőper csütörtöki tárgyalása, a várható ítélethirdetés előtt egy nappal azt mondta az MTI-nek, mindent elfogad és bocsánatot kér. Stohl Andrást súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja az ügyészség, miután 2010. május 8-án hajnalban Fót közelében, szeszes italtól befolyásolt állapotban, a megengedettnél gyorsabban hajtva nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik két autónak. A karambol következtében egy ember súlyos, egy másik könnyű sérülést szenvedett.

A balesetet követően a színész-műsorvezető elhagyta a helyszínt, a rendőrök később otthonából állították elő, majd vért vettek tőle és kihallgatták (vérében a szakértők drogot is találtak, de mivel az akkor még gyanúsított színész vállalta, hogy elterelésre jár, ezt a vádpontot ejtették). Stohl András a Budakörnyéki Bíróságon 2010. december 14-én tartott első tárgyaláson Léhmann Zoltán bíró kérdésére válaszolva elismerte bűnösségét, majd részletesen beszélt a baleset előzményeiről, illetve az ütközés utáni percekről. A színész-műsorvezető az MTI felvetésére szerdán cáfolta azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint azért "cserélte le" Somos Zoltánt, korábbi ügyvédjét Péchy Kristófra, Császár Előd jogi képviselőjére, mert ő az egyetlen, aki az ismert zenészhez hasonlóan "kit tudja menteni" őt a börtönből. A Blikk szerdai számában megjelent írás szerint "az RTL Klub tanácsára váltott ügyvédet Stohl Buci".A napilap a televíziós csatornától származó információkra hivatkozva egyebek mellett azt írta, "csak Császár Előd jogi képviselője tudja kimenteni a börtönből az ittasan és drogosan balesetet okozó sztárt". Stohl András ezzel szemben úgy fogalmazott az MTI-nek: azért váltott védőt, mert míg Somos Zoltán büntető jogász, addig Péchy Kristóf közlekedési jogász. Egyébként - tette hozzá - ügyvédjének gyakorlatilag nincs munkája, hiszen "semmibe sem kötünk bele, minden el van ismerve, mindent elfogadok és bocsánatot kérek". Arra a felvetésre, hogy korábban többször is úgy nyilatkozott: akkor folytathatná szinte teljesen tiszta lappal az életét, ha "kemény", letöltendő börtönbüntetésre ítélnék, Stohl azt mondta: "nincs olyan ember, aki be akarna menni a börtönbe, maradjunk ennyiben".

Nem kellett volna ezt a borzalmas hibát elkövetnem - fogalmazott, majd hozzátette: ebben a helyzetben "oda kell állni, majd a bíró dönt, a döntését pedig el kell fogadni". A színész-műsorvezető cáfolta azt is, hogy úgymond mindent elrendezett maga körül arra az esetre, ha netán börtönbe kényszerülne. Most is ugyanannyit, és ugyanannyiért dolgozom, jelenleg is próbálok. Ugyanúgy élünk, semmiféle felhalmozásról nincs szó, hisz az ember örül, hogy él - mondta Stohl András.

Olvasóink írták

 • 10. kicsi_lany 2011. március 31. 14:23
  „megcsinálom ezt a mutatványt én is, aztán felkérem védeni az ő ügyvédeiket...lehet nem úsznám meg akkor sem...”
 • 9. Madarász 2011. március 31. 14:21
  „Aki nem akar börtönbe menni, az simán nem ül részegen, belőve a volán mögé, hanem hív egy taxit. Egyáltalán, nem is lövi be magát, aki nem szeretne ülni.”
 • 8. adalfold 2011. március 31. 09:56
  „BUCINAK BÖRTÖNBEN A HELYE. és akkor kulturált voltam”
 • 7. máris 2011. március 31. 09:40
  „Minek az ügyvédcsere, úgyis el van már döntve minden ! Pedig mehetne magánbörtönbe is, van hozzá elég pénze !
  ( Tiszalök )
  Amikor a TV elkezdte boncolgatni, hogy mindenhol helytáll, ( nem sorolom ) meg ,hogy a tárgyalásán beismerte bűnösségét ( próbálta volna nem beismerni ! ) már akkor tudta mindenki, hogy ezután is csak kívülről nézi majd a börtönt! Nagy művésznek tartja magát, befolyásos, és persze kiváltságos !
  Különben is, azok is isznak, drogoznak, akik őt kimentik ! Meg pénz...pénz..stb ...
  Pedig pár hónapra ő is " bevonulhatna " ----talán akkor nem követné el még egyszer ? "
  A legközelebb, lehet hogy végzetes lesz, és akkor ki lesz az áldozat ?”
 • 6. Ddorf 2011. március 30. 21:37
  „Van,akinek másként forog az igazság szekere.”
 • 5. tradermike 2011. március 30. 20:45
  „Én beszavaznám Andrást a való világba. Este lenne élő ´belevaló´ is, folyton kicsúszós szappannal és fogvatartottakkal. Mindenki kapja meg amit megérdemel!”
 • 4. Rinpócse 2011. március 30. 19:15
  „Sajnos nem azt kapja,mint egyszerű halandó,pont azért cserélte le ügyvédjét arra,aki császár elődöt,így kisbetüvel,megmentette a börtöntől,ő pedig rendőrgyilkos volt,vidáman kornyikál más néven ma is,Stohl meg műsort vezet,milyen pofátlanul vigyorog most is,tudja,hogy ő is megússza,szomorú.”
 • 3. szebbjövőharcosa 2011. március 30. 16:33
  „REMÉLEM AZT KAPJA AMIT EGY EGYSZERŰ FÖLDI HALANDÓ KAPNA AZ Ő HELYÉBE.”
 • 2. spot 2011. március 30. 16:19
  „Meglesz az a felfüggesztett.”
 • 1. arrabonem 2011. március 30. 15:08
  „Nem kell akarnia. Csak szép csendben menjen. Megdolgozott érte.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vastag Csaba példát mutatott édesanyjának

Az énekes szívbeteg anyukája is az egészséges életmódot választotta. Tovább olvasom