Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Steiner Kristóf Izraelben él, de büszke hazánkra

Steiner Kristóf büszke Magyarországra, mert itt a politikusok is kimentek a meleg tüntetésre.
Steiner Kristóf a juj.hu interjújában mesélt arról, hogy bár ő most épp Izraelben lakik, de büszke Magyarországra azért, mert itt a politikusok is kimentek a meleg tüntetésre. Legalábbis Gyurcsány Ferenc.

Elmesélte azt is, hogy Izraelben épp lelőttek nemrég egy leszbikus lányt és egy meleg fiút egy meleg közösségi házban, de ott, Izraelben még jobboldali politikusok is felszólaltak az erőszak ellen és azért, mert mindenkinek joga van úgy élni, ahogy akar. Kristóf megemlékezett még egy exkollégájáról is, aki a blogjában azt írta, sajnálja, hogy anno nem ütötte le őt.


Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. vonLichthofen 2009. október 01. 13:49
  „meir,
  már megtettem, mindjárt ott akartak tartani vacsorára.

  Bár csak lenne több helyünk és időnk, hogy megbeszélhessük ezeket a dolgokat.
  Nem akarsz hazajönni?”
 • 46. Meir 2009. szeptember 30. 06:33
  „45/vonLichthoffen!!
  Adoni !!
  A sz "Sion" = Az Izrael Haza-vallasos ertelemben veve!!
  A Sionizmus = A Tortenelmi Israel-be Torteno Visszateres JOGA!!! ezen kivul SEMMI mast NEM jelent!!!
  De talan menj be az V-ker Lovag utcai Sochnut-hoz,es kerdezz ra!!!
  Persze barmelyik Rebbi elmagyarazza Neked!!Nem szegyen kerdezni!!!”
 • 45. vonLichthofen 2009. szeptember 27. 01:20
  „meir, tisztelettel, de engedd meg, hogy leirjam véleményemet.
  Úgy látom, hogy a zionisták elködösítették a marxi, engelsi theoriákat egy UNIVERZÁLIS és HUMANISTA világra amelyikben törzsi vagy nemzeti hovatartozástól függetlenül mindenki egyenlő. Ahogy emlékszem ez volt az Oroszországi Bund szervezetek deklarált programja is/hogy mennyire reálisan vagy őszintén az más kérdés/.
  A zionista elmélet soha nem kalkulálta be az egyenletbe sem a palesztinokat sem a már említett marxi-engelsi egyenlőséget sem. Sőt a zionisták egy bizonyos borzadállyal szemlélték a stetl - lakók visszamaradottságát. Nekik egy uj, erős, fiatal és határozott gárda kellett aki paradicsomot teremt a sivatagból. A gondok forrása azonban az lett, hogy abban a sivatagban emberek éltek akik birtokolták a földet.

  meir, én nem akarok mérges vitákba keveredni veled, és tudod, hogy tisztelem a tudásod és véleményedet. Ugy tekintem ezt az egész polémiát, mint vélremények kicserélése, amiben ezeknek a véleményeknek a megváltoztatása is benne foglaltatik értelmes érvelés eredményeként.”
 • 44. Meir 2009. szeptember 26. 23:06
  „41/vonLichthoffen!

  A Sionizmus mint olyan szerinted mit jelent!??
  Vagy maga a szo "Sion" mit jelent?? mert az egesz ebbol a szobol indul ki!!!
  semmi koze ahhoz amit Te irsz rola!!”
 • 43. MTT 2009. szeptember 26. 20:50
  „És mi lenne, ha egyszerűen nem vennétek róla tudomást? Akkor nem kéne senkit buzizni, nem kéne kommentet írni, senkit nem sértegetnétek. Ennyi.”
 • 42. Truder 2009. szeptember 26. 17:55
  „Kit érdekel?”
 • 41. vonLichthofen 2009. szeptember 26. 16:14
  „meir,
  Boker Tova Adoni

  Gamar Chatimah Tovah

  Csak, hogy szőrszálhasogató legyek - nekem úgy tűnik, hogy Eretz Israel léte nem egészen a Torah elvein alapul, inkább egy Zionista ideálon. És ez az ideál Eretz Israel határait Egyiptom Patakjától az Eufrates-ig tolja ki. Ezt Herzl Tivadar irja a naplójában /Vol II.711/ valószínű Moses megjegyzésére hivatkozik a Deut. 11:24-25 - ben.
  Az ideális királyság a zionista felfogás szerint magában foglalna területeket a Nilustól nyugatra, Iraq-ot, és azokat az országokat amelyeket mi tudatlanok Lebanonnak, Sziriának nevezünk. Ariel Sharon suhanc korában emlitette ezt a vágyát, hogy az ország nyugati határa Algéria kellene, hogy legyen.

  Amellett, hogy a zsidóknak joga van saját országukra, a zionista ország fogalma egy felettébb kényes és veszélyes megközelítés, és egy sokkal árnyaltabb elemzést követel/érdemel.”
 • 40. Meir 2009. szeptember 26. 07:19
  „Steiner azt hiszi-(ha tenyleg hiszi akkor nagyon hulye!!!)-hogy itt Izraelben,csak mert par jobbkozep politikus
  kiallt a reflektorfenybe ugatni-(igen jo politikai huzas,meg ha le se sz@rja az ugyet!!)-azert rogton mindenki szeretne ot!!! hat pedig nem!!! a lakossag 85%-a elesen eliteli a homokat!! ne feledje senki hogy Erets Israel,lete
  nek alapja a Torah-ban megfogalmazottak!!!
  Marpedig ott vilagosanaz all,hogy az ilyen devians magatartas szigoruan uldozendo,es elitelendo!!!
  meg ha a "Szilagyi Zs" a velemenyeimet maskent,elferditve is probalna beallitani!!!
  attol az meg igaz marad!!! megbocsajtok,neki a nemtudasaert,hiszen kozvetlen Yom h´Kippurim elott vagyunk!!
  Ilyenkor az ilyen kicsinyes bunoket illik megbocsajtani!!!”
 • 39. LiamDevlin 2009. szeptember 26. 02:26
  „josziv@freemail.hu
  Balkán-alsón ....<moderálva...> ..? tanulni, olvasni, művelődni..?
  Az Anktartisz kivételével az összes kontinensen jártam, (bár a kontúrjait annak is láttam), vannak barátaim a világ számos pontján (Izraelben is), akik közül jó néhánnyal a saját nyelvén értetem meg magam.. Jelenleg éppen angolul írom a diplomamunkámat,amihez el kellett olvasni egy kis irodalmat+a magyarországi egyetemi tanulmányaim során gazdasági, politológiai és jogi tantárgyaim voltak.. Szóval érted..?? Bármilyen témában leállok veled beszélgetni, vitatkozni.
  Ezt csak azért írtam mert személyeskedsz, nem "nagyzolásból", ..... freemail.hu? Az nem gáz? Akárki fel tudja törni a postafiókodat, de te ezt honnan is tudhatnád, te-te nagy szexuálpszichológus..
  ..... Ha nő vagy, és a testvéred, vagy valamelyik barátod homokos akkor is ez a véleményem...”
 • 38. Túrabakancs 2009. szeptember 25. 22:20
  „josziv@freemail.hu!
  ..."nézz utána! pl. Jung, Freund"...
  Az általad említett professzorok vagy mik, sajnos szintén zsidó
  származásúak, és lehetséges /sőt biztos/ hogy melegek is voltak!
  Tehát ők azt írták, amit te szeretnél hallani és hallasz is. Erről ennyit.
  Szia Zsolt! Szokás szerint igazad van, hogy a fenébe csinálod ezt? :)”
 • 37. Szilágyi_Zsolt 2009. szeptember 25. 20:00
  „Szia, Túrabakancs! Említett fórumtársunk többnyire két értelmes mondatot sem tud megfogalmazni magyarul nyelven, és amit ilyenkor közölni akar, általában abban sincs sok köszönet. Olyan, mint "elemér", csak ő az USA helyett Izraellel példálózik úton-útfélen, vagy ha éppen nem ezt teszi, akkor szinte minden témában következetesen szembemegy a többség véleményével, megeresztve közben egy-két anti-antiszemita kiszólást. Olyan igazi "amelyik kutya ugat, az nem harap" típus, úgyhogy én nem aggódom. :)

  Tapmancs, eddig, ha jól emlékszem, egyszer volt az enyémtől eltérő véleményed (legalábbis egyszer üzented meg nekem), így nyugodtan állíthatom: megszoktam, hogy egy srófra jár az agyunk. :)

  Josziv@freemail.hu, rólad meg A tanú jut eszembe: az a gyanús, ami nem gyanús. Ergo: nyilván az legbuzibb minden buzik közül, aki a leghevesebben nyilvánítja ki homoszexualitás-ellenességét. Okos gondolatmenet, csak kár, hogy a gyakorlati létjogosultságát sehogy sem bírom bizonyítottnak látni saját magamon, bármilyen mélyen és őszintén nézek is a lelkembe. A kommunisták sem voltak normálisak, te sem vagy az.
  Különben meg egyáltalán nem magával a homoszexualitással van bajunk. Ez egy létező jelenség, amelyet egy bizonyos mértékig el tudunk tűrni (elfogadni nem, csak eltűrni!), és el is tűrünk, mert megszüntetni úgysem lehet. A probléma ott kezdődik, hogy bizonyos liberális körök gőzerővel tolják az arcunkba az agyament dogmáikat: homoszexuálisnak lenni menő dolog, a homokosok ugyanolyan emberek, mint a heteroszexuálisok (na persze, ugyanolyanok, csak épp egy kicsit mások), szükséges, hogy lehessen házasodniuk, gyereket örökbe fogadniuk, rázhassák a s...üket az Andrássyn, és aki ezzel nem ért egyet, az egy mocskos homofób, és mellesleg náci. Na, ez a bajunk.
  Aktualizáljuk a kérdést a jelenlegi témára: itt van ez a mi Kristófunk. Történt vele valami? Nem. Tett valami érdemlegeset? Semmit. Éli a világát (mint megtudtuk, MOST ÉPP Izraelben), és megunta, hogy itthon már senki nem beszél róla. Ezért megszólalt - amire nem kérte senki -, és nem bírt többet mondani, mint azt, hogy jó ez az ország, mert itt a politikusok kimennek erre az ocsmány és provokatív felvonulásra, amelyet ők a Meleg Méltóság Menetekén aposztrofálnak. Amely egyébként se nem meleg (mert egy homoszexuálisnak is csak normál 36,6 °C-os a testhőmérséklete, se nem méltóság (mert éppen ez az, ami hiányzik ezekből a magamutogató, jelmezes bazári majmokból), ez egyszerűen csak egy menet, de abból aztán a legpolgárpukkasztóbb fajta. Érted? Ez a hír, hogy őszerinte ez jó. Szerintem meg nem jó, és még vagy 8 millió másik magyar szerint sem jó. Ezért kár volt kinyitnia a száját. Ez itt a baj, és nem az, hogy mi valójában homik vagyunk, csak nem merünk szembenézni önmagunkkal, ezért irigykedünk és kígyót-békát kiabálunk arra, aki kiáll a nyilvánosság (média) elé, és "felvállalja" (anyám, borogass!) a homoszexualitását.”
 • 36. kivagyokén 2009. szeptember 25. 18:46
  „Ő lehet hogy büszke, de mi nem lehetünk rá azok”
 • 35. josziv@freemail.hu 2009. szeptember 25. 18:42
  „34-es, nézz utánna! pl. Jung, Freund...
  Ja, ők nem buzik voltak, szexuálpszichológiával (is) foglalkoztak.
  Szóval, elmarasztalás és handa-banda helyett tanulni, olvasni, művelődni, ezáltal nyitottabbá válni, elfogadni a világ sokszínűségét, a másságot. De hát ezek a szavak Balkán-alsón még szitokszavak...”
 • 34. LiamDevlin 2009. szeptember 25. 18:32
  „33-as, ezt már a múltkor is elsütötted és már akkor is baromság volt.. most is az..
  De elmondom neked, én NEM vagyok buzi!
  Az igazat megvallva engem nem érdekel, hogy ki mit csinál zárt ajtók mögött, de az ilyen magamutogató pojácáktól mindig a hányinger kerülget. -és úgy látom nem csak engem...
  Az az igazság ez a rózsaszín kukipumpáló még azt sem érdemli meg, hogy itt vitatkozzunk, úgyhogy én le is lépek..
  Üdv mindenkinek.”
 • 33. josziv@freemail.hu 2009. szeptember 25. 18:25
  „Szexuálpszichológusok szerint, aki vehemensen buzizik, az látens homoszexuális.
  Ciki, ugye, magunkfajta barátaim?”
 • 32. LiamDevlin 2009. szeptember 25. 16:33
  „moderálva”
 • 31. kolombela 2009. szeptember 25. 16:18
  „Steiner kristóf maradjon végleg izraelben és hazánk nevét még véletlenül sem ejtse ki a száján. Ha nem lenne zsidó és homokos akkor nem is foglalkozna vele a sajtó (Kisalföld).
  A kisalföld pedog végleg hanyagolhatná steiner kristófot.”
 • 30. suellen 2009. szeptember 25. 15:37
  „Inkább felejtse el! Ez a magunkfajták hazája!”
 • 29. imre1964 2009. szeptember 25. 14:18
  „lacim6
  Hát igen ide juttatták az országot ezek a zsidók.”
 • 28. udy1969 2009. szeptember 25. 14:17
  „Na bummmm ez meg ki a franc!

  Miért nem Pakisztánból büszke csonka kis hazánkra?”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döglégy és a Kartell: szigorú

Az "Amikor már azt hitted, hogy vége" című album végig serceg, de senki ne reklamáljon, mert ezt… Tovább olvasom