Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Steiner Kristóf: nem szexelek Havas előtt!

"Henkriket intelligens embernek és leleményes újságírónak tartom, és tudom, hogy soha nem tenne homofób megjegyzéseket" - helyesbítette a kisalfold.hu-nak Steiner Kristóf.


Azt pedig szíve joga eldönteni, hogy neki számára taszító vagy vonzó a meleg szerellem, ahogy azt is eldöntheti bárki, hogy szereti -e a szilvásgombócot,  vagy nem. Valóban azt mondtam, hogy ha Henrik látna egy meleg szerelmes párt szeretkezni, és nem sztereoptípiákra épülő képek ugranának be neki a homoszexuális erotika kapcsán, akkor valószínűleg nem kívülállóként ítélné meg a dolgot, és mint újságírót közelebb hozná a témához.

Az újságíró kérdésére pedig természetesen azt feleltem, hogy én és a párom nyilván nem vágyunk erre, már csak azért sem, mert ő utolsó éves egyetemista, aki előtt komoly orvosi karrier áll, és nyilván nem tenne jót neki, ha efféle kontextusan kerülne elő a neve. Sajnos a Napi Ász címlapon hozta le a "Kristóf és párja havas előtt szexelne" cikket, és nem kizárt, hogy ezzel komoly problémákat okoznak nekünk, főként a páromnak, aki jövőhéten kezdi az ötötév utolsó szemeszterének vizsgaidőszakát a Semmelweisen.

Az elmúlt öt évben minden vizsgája és eredménye négyes-ötös volt, és egyikünk sem szeretné, hogy a professzorok, a páciensek, vagy bárki más tévesen ítélné meg őt - vagy engem egy félremagyarázott, ízléstelen címlap kapcsán. Ha a Napi Ász cikke nyomán előítéletekkel kell szembesülnünk, a lapnak felelnie kell az okozott károkért -
nyilatkozta Steniner Kristóf.

Előzmények:

Videóblogjában vallotta be Havas Henrik, hogy jócskán van benne előítélet, ha a homoszexuálisokról van szó, sőt, a homofób kifejezés is elhangzott – írta a Napi Ász.

A napokban elfogadott törvénnyel viszont egyetért, miszerint élettársi viszonyt létesíthetnek a melegek. Azt nem tudja, mire, ugyanis tapasztalata (???) szerint a melegeknél nincsen igazi élettársi hűség - olvasható a Velveten.

Steiner Kristóf viszont tudja, mivel lehetne a Tanár úrban kialakult gátakat áttörni. A Viva tv volt műsorvezetője szerint Havasnak meg kellene látnia a homoszexuális szerelem szépségét. Mi több, a cél érdekében még arra is hajlandó lenne, hogy a bemutatót ő és párja tartsa meg. Steiner szerint erre azért nem kerül sor, mert Havas sose kérné meg erre, vőlegénye pedig eléggé gátlásos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trónfosztott szinglikirálynő - Pokolba veled Carrie Bradshaw

A Szex és New York rajongók nyilván felkapják a fejüket a fenti cím hallatán, mert a négy barátnő… Tovább olvasom