Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

SP pályázati pénzből vesz magának művészlakást

Éder Krisztián fiatalkora ellenére már saját lakáshoz jut, még szülői támogatás nélkül. Hitelre nem volt szüksége, ám a vállalkozása által pályázatot adott be, amit meg is nyert - tudta meg a Bors.
SP annak ellenére, hogy csak huszonhárom éves, szülői segítség nélkül tud saját lakást vásárolni. A tinisztár mindig arra törekedett, hogy ne kelljen családtagjaira támaszkodnia, ezért döntött úgy: segítségük nélkül veszi meg leendő otthonát. Éder Krisztián évek óta foglalkozik fotózással az éneklés és dalszerzés mellett, 2007-ben kezdte a Moholy- Nag y Művészeti Egyetemet, azóta vállalkozásán keresztül számos cégnek készít fotókat, mellette pedig operatőrként tesz szert bevételekre. Cége pedig napról napra sikeresebb.

– Összegyűjtöttem a pénzt egy lakásra, ami egyben kreatív műhelyként is működik majd. Igyekeztem saját forrásokból megvalósítani az álmaimat, nem kellett hitelt felvennem. A cégem által pályáztam a Széchényi Terv keretében, és meg is nyertem – magyarázza SP. – A pályázatba bele kellett foglalnom, mit szeretnék elérni a következő két évben, illetve a munkáimat és a referenciáimat kellett megmutatnom. Tehát az új lakásban dolgozni is fogok, az egyik szoba műterem lesz, ahol az utómunkákat is végzem majd. Mindent le kell cserélni, a falakat ki kell bontani. Két-három hónapig tart a felújítás, valószínűleg márciusban már költözhetek – mesélt terveiről a Borsnak a fiatal előadó, akitől nemrégiben költözött el Brasch Bence és Fluor Tomi. Krisztián bevallotta, szeret egyedül élni, hiszen így nem kell senkihez sem alkalmazkodnia. A kapcsolata is jobb lett a barátaival, mert megszűntek a napi konfliktusok. SP azért is várja, hogy új otthonába költözzön, mert mostani lakásánál a rajongók még mindig zaklatják.

A tinibálvány egyébként az új lakás mellé szívesen fogadna az életébe egy csinos barátnőt is, aki vezeti a háztartást.

– Szerintem a kinézet mellett fontos egy lánynál, hogy tudjon főzni. Szinte ez az első kérdésem, ha megismerkedem valakivel. Viszont én három éve nem takarítottam, képtelen vagyok mosni, vasalni, és a rendtartás is nehezen megy – vallja be SP.

Olvasóink írták

  • 3. tomiwudu 2012. január 09. 18:56
    „Ti is akarjatok s nektek is adnak!!!!!Vállalkozzatok ,merjetek s nyertek!!!!!”
  • 2. blaze 2012. január 09. 12:23
    „Robin Hood elvett a gazdagoktól és szétosztotta a szegények közt. A pályázati rendszer elvesz a szegényektől és szétosztja a gazdagok közt.”
  • 1. Sárkányfűárus 2012. január 09. 12:22
    „És mitől lett az a senki művész????”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Perverz módon végezték ki a tini prostituáltat - sokkoló videóval!

Hátborzongató gyilkosság történt Romániában. A 16 éves Florina Tănase megcsonkított testét nemrég… Tovább olvasom