Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Sorozatban öli gyermekeit egy anya

Sorozatban öli gyermekeit egy 34 éves anya Romániában. Aurelia Regep két gyermekétől szabadult meg, a harmadik életben maradt.
Sorozatban öli gyermekeit egy 34 éves anya Romániában. Aurelia Regep két gyermekétől szabadult meg, a harmadik életben maradt.

A nő öt évet már ült börtönben amiatt, hogy megölte kétéves kisfiát, most ismét oda kerülhet, amiért újszülött kislányát gyilkolta meg - írja a manna.ro.

Aurelia Regep július negyedikén szülte meg a kislányt a Temes megyei Nagycsanádon. A kicsi néhány percig élt. Aztán az anya betette egy műanyagzacskóba, és egy kútba hajította.

Szeretője vette észre az ágyban a vérfoltokat, és hívta a rendőrséget. A hatóságok a nőt a kút mellett találták meg. Július hetedikén az ügyészség kérte előzetes letartóztatását gyermekgyilkosságért.

A boncolás során megállapították, hogy a kislányt megfojtották azzal a műanyagzacskóval, amelyben behajították a kútba.

Az apa, Matei Lupu elmondta, nem tudott arról, hogy szeretője mit tervez, dolgozott mialatt Aurelia megszült.

Aurelia először 23 éves korában ölt, akkor két éves gyermekét. A kicsit testén váraláfutásokkal, zúzódásokkal szállították kórházba. Egy hét után meghalt. Akkor az orvosok értesítették a rendőrséget.

A hatóságok a nő lakásában egy három éves gyermeket találtak, Gabrielt, aki szintén tele volt zúzódásokkal, és napok óta éhezett. Elhelyezőközpontba vitték, amivel gyakorlatilag megmentették az életét.

Aurelia Regep soha egy percig sem tagadta rémtetteit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobban hízlal a dohányzásról való leszokás, mint hitték

Egy év alatt átlagosan 4-5 kilogrammot szednek fel azok, akik leszoknak a dohányzásról. Tovább olvasom