Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Somló Tamás legyőzte a jeget

Fűrészt, vésőt és lángpisztolyt ragadtak a sztárok. Persze Somló Tamás, Karsai Zita, Király Viktor és Bálizs Anett nem váltottak szakmát, csak egy verseny kedvéért álltak jégfaragónak.
A különleges megmérettetésen az új Finlandia üveget szabadították ki a fagy fogságából. Arról, hogy a fagyos hangulat ne uralkodjon el, az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Varga Győző gondoskodott.Nehéz feladatra vállalkoztak a sztárok a Finlandia jégtörésen. Egy-egy üveg ízesített vodkát szabadítottak ki a fogságból jégvágó, véső, lángpisztoly és speciális fűrész segítségével. A hírességek: Bálizs Anett, a Jóban Rosszban sikersorozat színésznője, Karsai Zita táncos, Király Viktor, a Megasztár 4 győztese, valamint Somló Tamás zeneszerző-énekes egyszerre esett neki a hatalmas jégtömbnek, a biztonság kedvéért, védőszemüvegben. Mindenki egyedi módon próbálkozott.Somló Tamás egy hatalmas fűrésszel vágta keresztbe a tömböt, míg Zita olvasztotta jeget. Bálizs Anett volt a legügyesebb, úgy tűnt, mintha világ életében jégszobrászattal foglalkozott volna. Mesterien használta egyszerre a lángpisztolyt és a vésőt. Végül ő szabadította ki először a vodkás üveget, Király Viktor előtt.A másik két jégtömb nem adta magát olyan könnyen. A koktélkeverésnél, a különleges italcsodák késztésénél megint Anett bizonyult a legjobbnak. Varga Gergő többszörös Finlandia Magyar és Nemzetközi bajnokból, és az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzőből álló zsűri az ő italát ítélte a legízletesebbnek.

„Amikor először megláttam a jégtömböt, megijedtem a feladattól. De aztán nem kímélve magam, a győzelem érdekében mindent bevetettem. A koktélkeverésnél egyetlen taktikám volt: sok-sok ízesített vodka, még több gyümölcslével" – mesélte Bálizs Anett, a TV2 sztárja.

A jó hangulatú délelőtt egy laza koktélozással zárult.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fergeteges évadzáró Jóban Rosszban

Nyári szünetre ment a TV2 sikersorozata. A Jóban Rosszban sztárjai együtt búcsúztatták az évadot… Tovább olvasom