Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Sokkolta az álomnyerem​ény Balázsék szerencsés hallgatójá​t

2011. 11. hó 11-én 11 óra 11 perckor, a mágikus szám bővültében megváltozott egy szerencsés Class Fm hallgató élete.
A kalocsai egyetemista, aki öt napja ünnepelte születésnapját, fel sem fogta, hogy most igazán nagy ajándéknak örülhet: ő nyerte a lakást, a kocsit, a benzint és az luxusutazást. Szalontai Viktor remegő kézzel és lábbal tört utat magának a Morning Show üvegstúdiójához a nyolcezres fős tömegen keresztül, hogy átvegye álomnyereményét.

Tegnap este 9 órakor már megérkeztek az első hallgatók a Műjégpályára, hogy november 11-én elsőként regisztrálhassanak a Morning Show eddigi legnagyobb kitelepülésén. A hatalmas nyeremény reményében hajnal 4-kor már kígyózó sorok álltak a Monster Energy Fridge Fesztiválon felállított üvegstúdió előtt, a hideg senkit sem tántorított el attól, hogy szerencsét próbáljon.


Reggel kilenckor már ötezer ember várta hatalmas izgalommal, kié lesz a lakás 1111 napra, a vadonatúj autó egy évre elegendő üzemanyaggal, biztosítás a lakásra és az autóra, egy félmilliót érő vásárlási utalvány egy elektronikai cég jóvoltából és egy kétszemélyes két hetes utazás. A tömeg egyetértett abban, a hideg ellenére megérte korán érkezni, hiszen Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri fantasztikus hangulatot teremtve szórakoztatta a nyereményre váró hallgatókat. Ráadásul az első 111 hallgató koccinthatott is a misztikus napon, hiszen pezsgővel várták a leggyorsabb Morning Show híveket. A poharakban apró köveket rejtettek el, amelyből három igazi gyémánt volt. A népszerű rádiósok mellett az X-Faktor sztárjai, valamint Varga Viktor és Kasza Tibi dalai fokozták a hangulatot. Sebestyén Balázst lenyűgözte, milyen sok ember látogatott ki a helyszínre.


„Elképesztő, hogy mennyi hallgató jött ki hozzánk a hideg ellenére, sokan már éjszaka óta itt állnak. Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy a Class FM egész csapata mennyire hálás a hallgatóknak, és mennyire szeretjük őket." – mondta Sebestyén Balázs.

A sokak számára hosszúra nyúlt várakozás után 11 óra 11 perckor kiderült, a 16345 számú karszalag birtokosa térhet haza a gigantikus nyereménnyel. Viktornak csak annyi dolga volt, hogy pár fogós kérdésre válaszoljon a Class FM-mel kapcsolatban. Ez azonban nem ment egyszerűen, hiszen az egyetemista fiú alig jutott szóhoz a meglepetéstől.


„Nem tudom elhinni, egyszerűen fel sem fogom ezt az egészet. Sosem nyertem még semmit! A párommal albérletben élünk Budapesten, ezért óriási boldogság, hogy beköltözhetünk életünk első lakásba." – árulta el a nyertes, szinte sokkos állapotban. Viktor egy héten belül másodszor ünnepelhet, mert mindössze öt napja, november 6-án volt a születésnapja.

A nyertes pár
A nyertes pár

A boldog nyertest több ezres tömeg ünnepelte a helyszínen. Vadon Jani bevallotta, ez az összetartás és szeretet ad erőt a stábnak.

„Amikor azt halljuk illetve látjuk, hogy egy hallgatónk átutazza az egész országot hogy aztán hajnal 4-kor beálljon egy sorba, végigálljon 5-6 órát, ne nyerjen, és még is fülig érő szájjal menjen haza, akkor tudjuk, hogy jó úton haladunk és tényleg szeretik a Class FM-et." – mondta a rádiós.

Az őrület azonban ezzel nem ér véget. A Morning Show hallgatói bízhatnak Sebestyén Balázsban, Vadon Janiban és Rákóczi Feriben, hiszen a fiúkat ismerve hamarosan újabb gigantikus tervvel állnak elő!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Billy Crystal vezeti az Oscart

A 63 éves színész a Twitter közösségi portálon jelentette be, hogy elvállalta a házigazda szerepét,… Tovább olvasom