Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Sokkoló: szétmarcangolta a kisfiú arcát a befogadott pitbull

A négyéves fiú élete egy hajszálon múlott, arca és nyaka is komolyan megsérült. Amikor arról kérdezték, mi történt, azt mondta megette őt a kutya.
Gavin Tobeck és washingtoni családja márciusban fogadta örökbe a fél éves pitbullt, Smash-et. A kertben játszottak, amikor a kutya rátámadt a gyerekre és marcangoli kezdte - írja a Metro.

A támadó kutyától édesanyja mentette meg a gyermeket, aki az állatot egy bögre forró kávéval borította le, majd mentette meg a gyereket a dühös állat fogai közül.


Gavin állkapcsa eltört, majdnem az egész orra leszakadt, a fogai kitörtek, de még így is szerencséje volt, ha néhány milliméterrel odébb harap rá fejére a kutya, a kisfiú belehalt volna.

Hat napig kezelték kórházban élet és halál között lebegve, és sokáig nem volt rá esély, hogy a kisfiú túléli a tragédiát.

Amikor Gavint arról kérdezték mi történt vele, azt válaszolta "megevett engem". A gyermek arcát most csúnya sebhelyek tarkítják, a sebészeti kezeléseket az anya nem tudja kifizetni.Alissa ezért pénzgyűjtést szervezett a fia számára, hogy állni tudja a fogászati és sebészeti kezeléseket. Egyelőre nem tudni, hány beavatkozással tudják helyrehozni a fiú arcát.

A kutyát a család kérésére elaltatták. Azt mondják, korábban nem utatta az agresszió jeleit.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatalmas botrányt keltett Varga Viktor a Mona Lisánál - videó

Az énekes átugrotta a kordonokat a párizsi Louvre-ban, hogy megcsókolja a Mona Lisát. A turisták… Tovább olvasom