Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Sokkoló: halálra kínozták a kisfiút, mert nem ette meg a reggelit

Az ügyész szerint a hároméves kisfiú meggyilkolása horrorfilmekbe illő történet.
Az eset hétvégén történt mintegy 45 mérföldre Philadelphia-tól. A kisfiút saját anyja és annak fiatal barátja kínozta halálra.

A 31 éves Jillian Tait és 23 éves barátja, Gary Fellenbaum azért bántalmazta a gyermeket, mert az nem ette meg a reggelijét. Az illetékes ügyész, Thomas Hogan elmondta, a kisfiú egész testét zúzódások borították.

A hároméves Scott McMillan. Forrás: BuzzFeed
A hároméves Scott McMillan. Forrás: BuzzFeed

"Ököllel ütötték az arcát és a gyomrát, egy otthon eszkábált ostorral is bántalmazták. Egy székhez kötötték, úgy verték meg, vagy lábainál összekötöve fejjel lefelé lógatva. Fejét a falba verték, sőt, egy vasrúddal is ütötték a gyermeket. A kórházi nővérek már sok szörnyű dolgot láttak, de a kisfiú láttán valamennyien könnyek között törtek ki" - ismertette az ügyész.

Gary Fellenbaum és Jillian Tait. Forrás: BuzzFeed
Gary Fellenbaum és Jillian Tait. Forrás: BuzzFeed

A bántalmazás után a fiút egy felfújható matracra fektetve magára hagyták. A nő másnap vette észre, hogy gyermeke nem mutat életjeleket, ezután értesítették a mentőket, azonban az életét már nem tudták megmenteni.

A párnak gyilkosság vádjával kell szembenéznie, az ügyészek pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy halálbüntetést szabjanak ki a kegyetlen gyilkosokra.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb köztéri szobor tűnt el Tripoliban

Ismeretlenek ezúttal egy Omar Mukhtart, az olasz gyarmatosítókkal szembeni ellenállás legendás… Tovább olvasom