Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Sokkoló: Facebookra írta ki, hogy kivégezte a családját

Lányát azért ölte meg, hogy megszabadítsa a migréntől, feleségét pedig azért, hogy ne szenvedjen a gyermeke elvesztésétől. Nővérét is kivégezte, végül magára gyújtotta a házat.
Lányával, feleségével, nővérével majd saját magával is végzett a kanadai Randy Janzen múlt csütörtökön. Szörnyű tettét a Facebookon vallotta be - írja a Telegraph.

A bejegyzésben tettét döbbenetes magyarázattal indokolta. 19 éves lányát, Emilyt szörnyű migrén, emiatt pedig depresszió kínozta, Janzen pedig meg akarta szabadítani szörnyű szenvedéseitől.

Feleségével azért végzett, mert meg akarta kímélni lányuk elvesztsének fájdalmától. Ezután nővérét is kivégezte azért, hogy az ne maradjon szégyenben gyilkos testvére miatt.

Miután mindannyiukat lelőtte megírta a sokkoló Facebook bejegyzést, majd magára gyújtotta a házat.


"Emily mindent megpróbált, hogy jobban legyen, de semmi nem segített rajta. Fogtam egy fegyvert, és fejbe lőttem. Most már nem hasogat a feje, és úszik a felhőkben egy napfényes délután" - írta Janzen.

Sorait azzal zárta, borzasztó lelkiismeret furdalása van, és bocsánatot kért mindenkitől akinek fájdalmat okoz a gyilkosságokkal. A végére azt írta, "Nyugodj békében én kis családom :*".

A rendőrség pár órával a bejegyzés után megtalálta a házat Vancouverben. Janzen ekkorra már elbarikádozta magát, a házból lángok csaptak ki, végül porig égett.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bőröndben próbáltak meg Európába csempészni egy nyolcéves kisfiút

Az elefántcsontparti gyermeket egy 19 éves marokkói nő próbálta gurulós bőröndben átcsempészni a… Tovább olvasom