Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Sírva küldte haza Falusi Mariann a Megasztár első kiesőjét

Falusi Mariann könnyeit törölgetve hozta meg a döntést: Réti Nóra az első, aki távozik a Megasztárból. Szűcs Ádám így új lehetőséget kapott, hogy bizonyítson.
A Megasztár első élő döntőjére zsúfolásig megtelt a TV2 stúdiója. Rokonok, barátok, érdeklődők töltötték meg a termet, hogy élőben szurkoljanak a versenyzőknek. A tizenkét fiatal több hete készült az első nagy megmérettetésre, ahol már csak a nézők szavazata számított. Az este – hagyományos módon – az új Csillagdallal indult, amelyet együtt adtak elő a megák. A döntősök az este folyamán napjaink legjobb slágereivel álltak színpadra. A zsűri a véleményezés során már nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, keményen elmondták, ha valami nem tetszett nekik. A férfi ítészek többször kritizálták Falusi Mariann néhány döntését, aki ezen a héten felelt a felkészítésért.

Réti Nóra számára az első élő adás egyben az utolsó is volt.
Réti Nóra számára az első élő adás egyben az utolsó is volt.

Az új szabályok értelmében a szavazatok állását többször is megmutatták és egy ponton leállították a voksolást. A pillanatnyi sorrend alapján hárman maradtak a veszélyzónában, Bihal Roland, Szűcs Ádám és Réti Nóra. A többiek megnyugodhattak, a három kieső helyen lévőre pedig újra indult a szavazás.

Puskás Peti extra produkciója után színpadra hívták a három fiatalt, akik közül Bihal Roland volt az, akinek a nézők bizalmat szavaztak. Falusi Mariannra várt a nehéz döntés: Szűcs Ádám és Réti Nóra közül ki az, akit továbbjuttat a következő döntőbe. A zsűri egyetlen női tagja elcsukló hangon, könnyek közt mondta ki Szűcs Ádám nevét, ami azt jelentette, hogy a 17 éves Réti Nóra esett ki a Megasztárból, érte szólt elsőként a Búcsúdal, amelyet Caramel és a 11 továbbjutó énekelt el neki.

A Megasztár teljes adása és egyes produkciói, folyamatosan frissülő tartalommal megtalálhatók a http://tv2.hu/megasztar/oldalon.

Olvasóink írták

  • 1. Valaki 2012. március 17. 16:32
    „Falusit kellett volna haza küldeni, mosolyogva! :)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombat este rajtol a teljesen megújult Csillag Születik

Új zsűri, új műsorvezető páros, új díszlet, új főcím, megújult műsorszerkezet. Röviden így lehetne… Tovább olvasom