Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Sipos Tomi sót és citromot köpött - képgaléria

Sipos Tomi köpött… Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja ezúttal nem a turnébusz legzaftosabb, szigorúan belső körben ismeretes sztorijait osztotta meg ország-világgal, hanem valami egész másról van szó!
A népszerű poéngyáros zenésztársával, Varga Győzővel, valamint Karsai Zitával és a Megasztáros Nagy Adrival egy hamisítatlan mexikói tequila kurzuson vett részt, majd a darts táblán könyörtelenül leszámoltak a felesleges hozzávalókkal, a sóval és a citrommal. Sipos Tomi a köpőcsövet választotta…


Sipos Tomi sót és citromot köpött

Só és citrom? Netalántán fahéj és narancs? Sokakban élő tévhitek a tequilával kapcsolatban…

Karsai Zita és a Megasztáros Nagy Adri, az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomival és Varga Győzővel vettette bele magát az el Jimador tequila kurzusba, hogy megtanulják, a jó tequilához nem kell semmiféle plusz.

A tudásra (is!) szomjazó lelkes kis csapatot Keresztes Ferenc világbajnok mixer avatta be a mexikóiak nemzeti italának fogyasztási titkába, amely szerint a jófajta, 100% agavéból készült tequilát tisztán, mindenféle kiegészítő nélkül isszák. Ha mégis feltett szándékuk a nemes párlat keverése, inkább koktélokat készítsenek belőle.

Sipos Tomi jó tanítványnak bizonyult, itta a bártender szavait, majd végül társaival együtt leszámoltak a felesleges hozzávalókkal: a sóval és a citrommal.

"Elhiszem, hogy a mexikóiak nagyon értik a dolgukat, így rám korábban sem volt különösebben jellemző, hogy sóval vagy citrommal rontsam el az el Jimador ízét. Egy időben főleg tisztán ittam a tequilát, persze azt is csak mértékkel, mostanra viszont inkább koktél formájában fogyasztom legszívesebben – kezdte Tomi.

– A játékban férfiasan küzdöttem, és erősen ráhajtottam a fődíjra, az üveg tequilára. A fegyvernemek közül a köpőcsöves módszert választottam. Tüdőből nyomtam, szó szerint, ami a csövön kifért, és tízből kilencszer találtam bele" – tette hozzá. Az eredménnyel kollégáját, Varga Győzőt csupán egy ponttal utasította maga mögé.

Nagy Adri is hősiesen küzdött az íjpisztollyal a nem éppen nőies játékban.

"Mondhatni mindig is fiús lány voltam, gyerekkoromban még a katonaság gondolata is megfordult a fejemben. Az első körnél nagyon megörültem, hogy sorozatban hat egymást követő találat is célba ért, de végül ez csak a harmadik helyre volt elegendő, a fiúk gyakorlottabbak voltak.

Egyébként ritkán fogyasztok alkoholt, de ezek a koktélok nagyon finomak voltak, a licsis édeskés íze kifejezetten ízlett" – árulta el Adri.

Ahogy az el Jimador csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

132 évesen halt meg a világ legidősebb embere

Bár iratai elvesztek, Antisa Kvicsavát tartották a világ legidősebb emberének. A grúz néni a… Tovább olvasom