Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Sebestyén Balázst is vitte volna a TV2

Míg Ördög Nóra igent, Balázs határozott nemet mondott a megkörnyékezésre.
A Bors információi szerint Sebestyén Balázst is megkeresték a közelmúltban a TV2-től, hogy igazoljon át hozzájuk.

Az anyagi és szakmai megbecsülés természetesen fontos egy ilyen döntés meghozatalakor, de ha valaha váltok is, biztos nem így fogom tenni – mondta a Bors kérdésére Sebestyén Balázs, aki elismerte, hogy keresték már a konkurenciától ajánlattal.

Nem ő volt azonban az egyetlen RTL-es, akit a TV2 csábított: listájukon sze­repelt Lilu és Istenes Bence is. Információinkat Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is megerősítette, ő tudott arról, hogy a csatorna ezen arcaival is akart már tárgyalni a TV2.

– Volt, aki fel is hívott egy ilyen megkeresés után, és elmondta: az RTL Klub jelenlegi nehéz helyzetében úgy érzi, erkölcsi kötelessége velünk maradni – árulta el a Borsnak Kolosi, majd hozzátette, mindenképpen furcsának tartja, hogy a konkurens csatornánál az ő embereikben és műsoraikban gondolkodnak, évek óta nem álltak elő saját ötlettel, de még saját műsorvezetővel sem.

A teljes cikk >>

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A svéd gyerekek hajlamosabbak a gluténérzékenységre

A svéd gyerekek hajlamosabbak a gluténérzékenységre - ezt állapította meg egy frissen publikált nemzetközi tanulmány. Tovább olvasom