Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Sebestyén Balázséknál a változás napja után sincs megállás

2011. 11.11. a változás napjaként írta be magát nemcsak a Morning Show, hanem annak a Class FM hallgatónak a naptárába is, aki új életet kezdhet az álomnyereményből.
A reggeli trió úgy döntött, a nagy nap után sem állnak meg, és jótékony gyűjtést indítottak útjára, amely a SOTE 1. sz. Gyermekklinika kis betegeinek nyújt segítséget.

Egy pillanat, egy hirtelen ötlet is hatalmas változást hozhat az ember életében. Így volt ez a Class FM változás napján, és a hétfői Morning Showban is, ahol Balázsék a biztosítóváltásról beszélgettek. A trió feltette a kérdést: van-e olyan biztosító, amely a befolyt összeg egy részét jótékony célra áldozná. Legnagyobb meglepetésükre az adás végére már jelentkezett is egy alkuszcég.

„Adásban azt boncolgattuk, hogy a biztosítóváltáson mindenki csak keres, senki sem gondol arra, hogy a nyereségéből akár segíthetne is másokon. Kíváncsiak lettünk lenne-e olyan biztosító, amely felvállalná, hogy a jó ügy mellé álljon. A CLB egyből jelezte, szívesen támogatná az elképzeléseinket, és a Class FM hallgatók átigazolásokból származó összeg felét felajánlják jótékony célra. Olyan helyet kerestünk, ahol baj van, és mivel mindannyian édesapák vagyunk, egyértelmű volt, hogy gyerekeken szeretnénk segíteni, így könnyen megtaláltuk a pénz helyét" – mesélte Rákóczi Feri az újabb nagyszabású megmozdulás ötletét.


 
A Morning Show és a CLB biztosító közös gyűjtése a SOTE 1. sz. Gyermekklinikát támogatja egy nélkülözhetetlen életmentő műszer megvásárlásában. Mivel az ország nyolcvan százalékából a klinikára szállítják az olyan kis csecsemőket és életveszélyben lévő kisgyermekeket, akik oxigénhiányos állapotban jöttek a világra, a műszer hatalmas segítséget nyújthat a kis betegeknek.

A jótékony gyűjtésben minden hallgató részt vehet december 5-ig, és adhat egy esélyt a segítségre. A Class FM oldalán pár kattintással megválthatja kötelező biztosítását, amellyel támogatja a gyermekklinikát. A biztosító ugyanis felajánlja az összes Class biztosítás 50%-át az életmentő eszköz megvásárlásához, amely több ezer gyermeknek segíthet a későbbiekben.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prága: nagy siker az első knédlibolt

Minőségi alapanyagokból, különleges ízekkel készülnek a hagyományos cseh knédlik Prága első… Tovább olvasom