Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Sebestyén Balázsék háromkerekű motorról közvetítettek

Több száz motoros, tíz kilométer hosszú konvoj, egyedülálló üvegstúdióval felszerelt kamion, egy fotellel ellátott háromkerekű járgány és három kalandvágyó rádiós.
Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani neve összeforrt a lehetetlen kalandokkal. A srácok most ismét extrém módon utaztak le a Harley Fesztiválra: egy darabon a már ismerős impozáns kamionnal száguldottak, majd három kerékre pattantak és egy nem mindennapi motorral folytatták útjukat.

Fotó: Kitekintő


Fokozni a fokozhatatlant. Ehhez értenek a Morning Show műsorvezetői. Balázs, Feri és Jani az idei nyarat is egy formabontó adással indította. A fiúk ugyanis ismét egy hatalmas kamionra szerelt üvegkonténerben indultak Alsóörsre, ám ez nem volt elég nekik, így az utolsó szakaszt egy igazi trike-ról, azaz különleges háromkerekű motorról közvetítették, amire még nem volt példa hazánkban. Jani nagyon élvezte az utat, de egyelőre nem cseréli Harley-ra kerékpárját.

„A baljós előjelek ellenére, hiszen ez a 13. Harley Fesztivál, hihetetlenül jól sikerült a mai kis kalandunk. A kamionos feeling már ismerős volt, noha a trailer kicsit másabb volt, mint tavaly. Ám mindenképpen leírhatatlan érzés, hogy rengetegen követtek minket! A háromkerekű járgánnyal utazni pedig maga volt a nagybetűs élet. Nagyon élveztem! Csak Balázst sajnáltam kicsit, aki egy szál ingben pattant a fotelbe, így a végére az arcára fagyott a mosoly" – árulta el nevetve Vadon Jani, aki nagyon örül, hogy tradíciót teremtettek extrém adásukkal.

„Összeforrt már nevünk ezzel a hagyománnyal, mi csináltuk először tavaly ezt a kamionos megmozdulást, de hát mindig fokozzuk a fokozhatatlant, előfordulhat, hogy jövőre mindhárman külön motorról vezetjük az adást" – tette hozzá a Class FM reggeli show-jának műsorvezetője.Olvasóink írták

 • 2. dundi08 2012. június 07. 23:43
  „1. bojtár
  Bár igazad van, de annyira tipikus magyar vagy. Mindenben a fikázás, a rossz keresése, a kötekedés...pont mint akik a fényképeket készítik a szabálytalanul parkoló autósokról. Köszönjük az infót és az utána járást neked...”
 • 1. bojtár 2012. június 06. 15:39
  „rendőrségi feljelentés:
  KRESZ 48. §-a egyértelműen rendelkezik arról, hogy ma az autókat fel kell szerelni biztonsági övvel, illetve "az ülésen utazó személynek a biztonsági öv becsatolásával kell magát rögzíteni."
  Kivételes esetek természetesen léteznek, amikor a rendőr valóban nem bírságolhat, ezek pedig az alábbiak, a KRESZ 48. §-ának 5. pontja szerint: Nem kell becsatolni a biztonsági övet:
  a) a hátramenetben közlekedő gépkocsi vezetőjének;
  b) a taxi gépkocsi vezetőjének, ha taxi üzemmódban utast szállít;
  c) a mentő gépkocsi betegellátó terében utazóknak, ha a becsatolás a beteg állapotának romlását okozhatja, a betegellátást akadályozza;
  d) a lakott területen menetrend szerinti személyszállítást végző autóbuszban;
  e) a lakott területen kívül menetrend szerinti személyszállítás végző autóbuszban, ha álló utasokat is szállíthat;
  f) az autóbuszban szállított 3. életévét még be nem töltött gyermeknek;
  g) annak, aki külön jogszabályban meghatározott orvos által kiállított igazolással rendelkezik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megcsalás miatt válik a pornós házaspár

Válik a pornóházaspár: A 34 éves Sandra Romain és férje, a 38 éves Paul Popescu megcsalás miatt vet… Tovább olvasom