Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Schobert nem tudja lefogyasztani Tóth Verát

Norbi szerint Vera nem elég elszánt, hogy lefogyjon. Az énekesnő elismeri, képtelen volt gyötörni magát.

Norbi és Vera tavaly októberben vágott bele harmadszorra a nagy átalakulásba. A cél az volt, hogy ez év tavaszáig az énekesnő már csak hetven kilót nyomjon. A fitneszguru komolyan vette a küldetését: Vera konyhájából száműzte a szénhidrátok nagy részét, és egy speciális edzéstervet is összeállított számára – de mindhiába. Fél év fogyókúra után alig látszott változás Vera alakján.

Norbi a lassú fogyást akkor azzal indokolta, hogy míg egy átlag túlsúlyos ember óriási do­log­nak tartja, hogy foglalkozik vele, addig Vera művészként egészen másképp áll a kérdéshez. Most az Update-módszer atyja mintha csalódott lenne és neheztelne a túlsúlyos előadóra. Munkatársunk egy gálaesten beszélgetett a Schobert család fejével, és amikor Vera sikertelen fogyásáról kérdeztük, kiábrándultan nyilatkozott.

– Igazából nem látom benne a törekvést és a tüzet, úgyhogy nem akarom őt noszogatni. Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nem tudok másik ember helyett sem élni, sem enni – fakadt ki Norbi, aki úgy tűnik, elengedte Vera kezét, és nem erőlködik tovább, hogy a módszerével segítsen a teltkarcsú lányon. Sok ezer lefogyasztott ember után az idősebbik Tóth lány esetében tehetetlennek bizonyul hazánk első számú fitneszguruja...

– Valamennyire igaza van Norbinak... – ismeri el Tóth Vera a Borsnak. – Nagyon szeretem az ételeit, hatásosak, hi­szen súlygyarapodásom nincs. Csak a sportot kéne beiktatnom az éle­tembe. Norbival teljesen más a felfogásunk ilyen téren. Őt a sportra nevelték tizenéves kora óta, én énekesnő vagyok. Nekem az első a zene. Hajnali négyig koncertezem, én nem tudok felkelni hatkor, hogy egy szigetkört fussak!
Vera nem tagadja, nem csak a futást hagyta ki. Tornázhatott volna otthon is Norbi DVD-ire.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hátborzongató: szellemorvos kísért az elhagyott kórházban

Kísérteties, leselkedő figurát fedezett fel egy általa készített fényképen Jamie-Leigh Brown amatőr… Tovább olvasom