Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

Saját készítésű ajándékok karácsonyra Fruzsinától

A saját készítésű ajándékoknak örül a legjobban és ő is ezzel igyekszik meglepni a szeretteit.

A Csillag születik első szériájának felfedezettje, Kovácsovics Fruzsina családja karácsonyi titkaiba is beavatott, mesélt új albumáról és egy kicsit magáról is.


– Hogyan változtatta meg az életedet a Csillag születik tehetségkutató műsor?

– Teljes mértékben... Hivatásszerűen csinálhatom azt, ami régen csak a hobbim volt. Az emberek megismernek az utcán, hol kedvesek, hol ellenségesek, ezzel nehéz volt megbarátkozni, de – azt hiszem – mára már sikerült. Ha visszaforgathatnám az időt, ugyanígy csinálnám, nem bánom, hogy indultam a versenyen, de az tény, hogy az ismertségnek árnyoldala is van bőven. Ezzel is meg kell tanulni együtt élni. Hamar fel kell nőni...


– Az új albumod már kapható a boltokban? Miben más ez, mint az előző lemezed?

– Az új albumot nagyon szeretem, ebben már sokkal inkább közreműködtem, mint az előzőben. A szövegeket én írtam, hol egyedül, hol segítséggel, de így már joggal mondhatom, hogy ez már az én ˝gyermekem˝. Ott voltam a dalok születésénél, a borító képeinek kiválasztásánál...


– Miben rejlik a ˝Mosolylány˝ titka?

– Nem mindig vagyok ám ˝mosolylány˝. Én is szoktam szomorú lenni, és bizony vannak olyan időszakok az életemben, mikor igencsak elmegy a kedvem mindentől. Azt hiszem, ez egy teljesen normális emberi tulajdonság, hiszen senki nem jókedvű az év 365 napján... Annyi talán a lényeg, hogy igyekszem megtalálni a pozitív dolgokat az életben, könnyedén venni a nehéz dolgokat és sok Jó barátok-at meg Szívek szállodájá-t nézek.


– Hamarosan itt a karácsony. Mivel leped meg szeretteidet?

– Nálunk ez egészen viccesen történik, ugyanis mi a családban neveket húzunk, így mindenki csak egyvalakinek ad ajándékot, verset írunk hozzá, így az egész olyan lesz, mint egy játék... Izgalom, hogy „vajon engem ki húzott?". Mivel a tesóim is és én is már felnőttünk, így a karácsony nálunk már nem az ajándékozásról szól.


– Milyen ajándékozó vagy? Magad készíted a meglepetéseket vagy inkább megvásárolod? Jó időben kigondolod, kit mivel lepsz meg vagy az utolsó pillanatban kapkodsz?

– A legtöbbet magam szoktam készíteni, mert annak van valami különös bája, jóval személyesebb. Én is inkább ilyen ajándékokat szeretek kapni. Általában már előre kigondolom, viszont a kivitelezés mindig az utolsó pillanatra marad.

Olvasóink írták

  • 1. FrankieBoy 2009. december 27. 18:07
    „...itt van ez a cikk, hosszú napok óta nulla hozzászólással...(na jó, most én írtam ide...:))
    Annyira érdekes! Nem a cikk, azt nem olvastam el - most is külön meg kellett néznem, ki ez a liba a képen, aki nyilatkozik - hanem ez a helyzet: ennyire uborkaszezon van így karácsony körül a "traccsparty"-szekcióban, vagy egyszerűen egy el...izélt szerkesztői húzás ez a rovat... esetleg csak ez a cikk...

    Ennek ellenére BÚÉK, aki olvassa! :D”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezt nyomja az RTL Klub karácsonykor

Szenteste jönnek a pingvinek, a betörők és a sorsjegyesek az RTL Klubon. Tovább olvasom