Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Saját betegeit erőszakolta meg a gyermekorvos

A 11 szexuális zaklatással, három nemi erőszakkal és két illegális abortusszal jelenleg is a vádlottak padján álló férfi a hetvenes-nyolcvanas években követte el a szörnyűségeket.
Alighanem korának egyik legkegyetlenebb gyermekorvosa volt a most 79 éves Michael Salamon. 11 és 18 év közötti lányokat támadó, pozíciójával rendszeresen visszaélő férfi egyik legkegyetlenebb tettét alighanem egy akkor 16 éves lány ellen követte el - írja a Daily Mailre hivatkozva a Bors.

A fiatal nő segítségért fordult Salamonhoz, méghozzá egy nem kívánt terhesség ügyében. A férfi segített: az engedély nélküli abortuszért cserébe viszont úgy döntött, jár neki is egy szívesség - így pár perccel a beavatkozás után megerőszakolta a segítségért kiáltozó nőt. A doktor másnap, újabb, szükséges vizsgálatok címén ismét megpróbálta kielégíteni aljas vágyait a tinin.

Egy másik alkalommal egy súlyosan beteg, rákos kislányt kábított el, majd két tettestársával együtt megerőszakolta. A csoportos megbecstelenítés áldozata még nem volt 14 éves sem. Eddig összesen nyolc áldozat jelentkezett, ám Salamon tagadja az ellene felhozott vádakat.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Égési sérült koalák megmentéséért kampányolnak

A Dél-Ausztrália és Victoria államokban dúló bozóttüzekben számos lassú mozgású erszényes, köztük… Tovább olvasom