Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Rúzsa Magdi Dél-Amerikába vágyik

Sztársztori - Rúzsa Magdit egy ország szeretett meg a televíziós tehetségkutató műsorban. Magdi ma már a saját útját járja, úgy érzi: az élete sínen van.

– Köszönöm, nagyon jól érzem magam, jól mennek a koncertjeim, dolgozom, már kezdtem összerakni a következő lemezem anyagát. A Szigeten fellépek egy rasszizmus elleni koncerten is a nulladik napon. Ez egy olyan mozgalom, amelyben sokan részt veszünk, úgy érezzük, fel kell emelni a hangunkat. Az embereket nem szabad megkülönböztetni sem bőrszín, sem nemzeti hovatartozásuk alapján. Mindenkinek meg kell adni az esélyt arra, hogy meg tudja mutatni az emberi oldalát. Az ítélkezés nem az emberek dolga, azt Istenre kell bízni – mondta Magdi.

Szoros a programja idén nyáron is: ezen a hétvégén Erdélyben, Gyergyóremetén adott koncertet. Jólesik neki, hogy mindenütt nagy szeretettel fogadják. Augusztus 4-én Kecskeméten újra Boban Markovicékkal lép fel. Rendszeresen zenélnek együtt.

Mindenkinek meg kell adni az esélyt arra, hogy meg tudja mutatni az emberi oldalát.
Kirándulás más műfajokba. – Mostanában szeretek kirándulásokat tenni a zene különböző műfajain belül, legutóbb Szerbiában Nagy János zenekarával – a jazz és a népzene ötvözetét játsszák – léptünk fel, izgalmas volt nagyon. De azért maradok én a keményvonalasabb zenénél – teszi hozzá nevetve.


Magdi a múlt héten a Maxima címlapfotózásán vett részt. – Jó munka volt, szeretem, amikor azt érezhetem, hogy mindenre odafigyelnek, komolyan veszik a dolgot, segítik a munkámat. És persze jó érzés, ha felkérnek egy címlapfotózásra.

Az énekesnő évek óta Budapesten lakik, édesanyja is a magyar fővárosban él. Megszokta, mert könnyen alkalmazkodik. – Tény, hogy öreg fát átültetni nagyon nehéz – mondja Magdi. – És ott vannak a testvéreim meg az unoka, akikért haza-haza kell járni, húzza a szíve.

Magdi is ragaszkodik a szülőföldjéhez. Szeretne otthon, a vajdasági Kishegyesen építkezni, kisebb házikót álmodik magának, mert ott az anyagi viszonyok is kedvezőbbek, ha építkezni akar az ember.

Hátizsákos túrát tervez. Magdi jövő év elején szeretne utazni: Dél-Amerikába vágyik. Perut, Brazíliát tervezi bejárni barátaival. Ezek az országok nagyon érdeklik.

– Szeretnék élményeket gyűjteni, másrészt rám férne egy kis nyugalom. Világot akarok látni. És úgy gondolom, az ottani zene inspirálna is.

Olvasóink írták

  • 1. elemér 2009. július 21. 12:20
    „Világot akarok látni mondja. Igen ez fejtágitás, aztán meg ha az ember pár nyelvet elsajátit az se árt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holttest a Rábában

Egy hatvankilenc éves férfi holttestét emelték ki a Rábából a Vas megyei Molnaszecsődnél - közölte… Tovább olvasom